Lodi i Reus Deportiu conversen amb l'àrbitre en els minuts inicials del matx

El Reus Deportiu Miró, a un pal de tornar amb premi d’Itàlia

El conjunt reusenc perd (3-2) a la pista del Lodi, matx que podria haver empatat després que Julià hagi enviat una bola al ferro en el darrer minut de partit

Lodi i Reus Deportiu conversen amb l'àrbitre en els minuts inicials del matx | CERS TV

A un pal. A això s’ha quedat el Reus Deportiu Miró de poder endur-se un resultat positiu de la pista de Lodi, líder de la lliga italiana que ha superat els ganxets per la mínima (3-2)  després d’un duel que començaven guanyant per 3 a 0 i que han estat a punt de veure com s’escapava davant un conjunt dirigit per Jordi Garcia que ha anat de menys a més.

Domini italià just començar

Visitar la pista del Lodi, líder tirànic de la lliga italiana, i aconseguir quelcom positiu no era una empresa fàcil. Pocs segons han tardat els del Baix Camp en viure-ho en primera persona. Cinquanta segons des del xiulet inicial i Càndid Ballart ja havia d’actuar amb molta habilitat per evitar l’1 a 0. La resposta reusenca arribaria en forma de falta directa per blava al local Illuzzi, càstig que executaria Julià però que trobaria la intervenció de Grimalt per evitar el 0 a 1. El domini local ha anat en augment, de la mateixa manera que les intervencions d’un Ballart que no ha pogut evitar el gol en el minut 18. Una internada del local De Rinaldis per l’esquerre ha acabat amb la diana italiana.

Poc després podria haver caigut el segon després de la matinera desena falta reusenca. Ballart, atent, evitava una diana que igualment cauria abans del descans. Martínez assistia Compagno dins de l’àrea i aquest aixecava la bola per sobre de Ballart per fer les delícies dels locals. No ha estat fins al segon temps quan el marcador ha tornat a moure’s. Una blava a Àlex Rodríguez i la posterior intervenció de Ballart deixava el Reus amb un menys durant dos minuts. Quan el temps d’inferioritat s’esgotava, Joao Pinto ha vist el forat i ha fet un dolorós 3 a 0.

La reacció reusenca

El Reus Deportiu Miró havia de despertar. Marcar ràpidament i tornar-ho a fer abans del final per tenir alguna opció d’esgarrapar un punt. La primera part l’ha aconseguit. Joan Salvat, en el minut 32, anotava el 3 a 1  i posava el seu equip dins del matx. Els locals han pogut frenar l’embranzida ganxeta fins que Àlex Rodríguez, transformant un penal en el minut 45, feia un 3 a 2 que reiniciava l’encontre. Quedaven cinc minuts i calia fer un gol per complir amb un dels objectius de la jornada. Malgrat que els de Jordi Garcia ho han intentat, han vist com el cronòmetre ha arribat al final just després que Marc Julià enviés una bola al ferro que podria haver suposat el 3 a 3.

Amb aquesta derrota, el Reus Deportiu Miró tanca la segona jornada europea amb tres punts, situat en la segona plaça per darrere de l’Sporting (primer amb sis) i per davant el Lodi per ‘goal average’ general. La pròxima cita dels roig-i-negres, dimecres a les 21.00 hores al Palau d’Esports rebent el renovat Lleida Llista.