Jugadors d'hoquei celebrant un gol

El Reus Deportiu Miró diu adéu a Europa caient contra l’Oliveirense

Els reusencs perden de forma contundent contra l’Oliveirense i queden eliminats de la Lliga Europea 2020-2021. Salvat avançava els ganxets però els portuguesos han capgirat el marcador

El Reus Deportiu Miró ha quedat eliminat de la Lliga Europea 2020-2021 després de perdre  per golejada (1-5) davant l’Oliveirense. Els ganxets, que havien jugat contra l’Sporting ahir divendres, s’han vist superats amb claredat per un equip superior tècnicament, molt menys cansat i amb una banqueta més àmplia que els roig-i-negres. Els homes dirigits per Jordi Garcia van plantar més cara davant l’Sporting que en el partit d’avui i diuen adéu a Europa amb la tristesa de no poder accedir a la Final a Quatre de la màxima competició continental.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Salvat avançava l’equip

El duel s’iniciava amb quelcom d’optimisme per al conjunt del Baix Camp. Una de les primeres accions ofensives de l’encontre acabava al fons de la xarxa. Àlex Rodríguez s’internava per la banda dreta i una centrada al segon pal era rematada per Joan Salvat per inaugurar el marcador. El Reus colpejava primer i semblava tenir controlat un marcador que hauria pogut ampliar quan Àlex Rodríguez ha gaudit d’un penal a favor. Malauradament, Xevi Puigbí ha estat més encertat que el davanter roig-i-negre i ha impedit el 2 a 0.

Ha estat aleshores quan l’Oliveirense  ha posat una marxa més al matx i ha encetat la remuntada. Ferruccio  realitzava un xut creuat per la banda dreta que superava un Càndid Ballart que no ha pogut veure l’acció amb nitidesa. Era el minut 20 i s’arribava als darrers minuts del primer temps empatant. Lucas Martínez, quan quedaven dos minuts per al descans, capgirava el marcador amb una acció individual per la banda esquerra. Els ganxets estaven tocats després de veure quan havien quallat un bon primer temps i marxaven als vestidors perdent.

La segona meitat no ha tingut gaire història. L’Oliveirense ha dominat en el joc i en el marcador. Martínez  tornava a veure porta en el minut 27 per culminar un contraatac que havia aturat Ballart en primera instància. L’exroig-i-negre Marc Torra marcava l’1 a 4 de falta directa en el minut 33 i Ferruccio, dos minuts després, sentenciava més encara amb l’1 a 5 després d’una assistència de Pinto. El Reus ha intentat posar-se dins del partit però tots els esforços han resultat inútils i els ganxets tornen cap a la capital del Baix Camp després de dues derrotes en dos encontres.

Ara, els ulls dels de Jordi Garcia tornen a centrar-se en una lliga que torna el 17 d’abril a les 21.00 hores amb la visita del Voltregà  al Palau d’Esports.

Reus Deportiu Miró

Ballart, Salvat, Bancells, Julià i Rodríguez. A la banqueta: Montes, Giménez, Rojas, Castro i Najera

Oliveirense

Puigbi, Pinto, Silva, Torra i Moreira. A la banqueta: Filipe, Bargalló, Martínez, Magalhaes i Ferruccio

Torres i Villar

Matx corresponent la segona jornada del grup B de la fase prèvia a la Final a Quatre de la Lliga Europea 2020-2021