Jordi Garcia observa els seus homes des de la banqueta

El Reus Deportiu Miró suma la primera victòria de la lliga davant el Taradell

Els reusencs marquen tres gols i un que no ho era puja al marcador. Julià, amb un triplet, protagonista del matx. Els del Baix Camp sumen els tres primers punts de la lliga

El Reus Deportiu Miró ha sumat la primera victòria de la temporada després d’imposar-se per 4 a 1 al Club Patí Taradell. Els reusencs, que s’han refet de l’ensopegada a la pista del Girona, han marcat tres gols tot i que han pujat quatre al marcador després que els col·legiats donessin com a gol un xut de Pablo Najera que ha rebutjat el porter visitant. La poca visibilitat de l’àrbitre i el moviment de la xarxa ha provocat que els col·legiats donessin validesa a un gol que no ha entrat i que ha quedat com una anècdota després dels tres gols marcats per Marc Julià, heroi del matx.

Julià obre i tanca la llauna

Un minut és allò que ha tardat Marc Julià a veure la porteria del rival. En el primer minut, el golejador roig-i-negre ha batut Albert Dalmau per fer l’1 a 0. Quan s’ha arribat al minut 10 ha succeït a jugada polèmica del matx. Una internada de Pablo Najera per la banda esquerra acabava amb un xut que feia impactar la bola en el porter, qui ha fet moure la xarxa en l’acció d’aturar la bola. Els àrbitres, confosos amb l’acció, han cregut veure gol i han donat validesa la ‘no diana’ davant la indignació barcelonina. Najera, que no havia celebrat res, veia com la seva acció es convertia en gol.

Jordi Garcia buscarà la primera derrota del Noia com a local | Joan Alfons López

Quan semblava que el 2 a 0 arribaria al descans, un  fort xut de Dani Rodríguez era desviat per Casadevall, qui anotava el 2 a 1  en el minut 24. Si tard ha arribat el darrer gol del primer temps, aviat ha arribat el primer de la segona meitat. Marc Julià, aprofitant una falta directa per targeta blava al visitant Soler, feia el 3 a 1 que ell mateix arrodoniria en el minut 49 aprofitant un contraatac per establir el 4 a 1 definitiu.

Amb aquest marcador, el Reus Deportiu puja a la sisena posició amb tres punts i ja centra els seus esforços en el pròxim repte: dissabte vinent a les 20.00 hores a la pista del Caldes.