El Vendrell celebrant el tercer gol

El Vendrell comença empatant a la pista del Lleida

El Vendrell empata a la pista del Lleida un duel on l’efectivitat local a pilota aturada ha costat la victòria. Primer punt dels de Josep Lluis Delriu

El CE Vendrell ha empatat (3-3) a la pista del Lleida Llista i ha sumat el primer punt de la temporada 2020-2021 després d’un matx on s’ha avançat en el marcador en el segon temps però on el gran encert dels de la Terra Ferma en les accions a bola aturada ha estat una llosa massa gran per a tornar a casa amb el triomf sota el braç.

No s’ha tardat gaire a començar a veure gols novament en un partit dels vendrellencs a l’OK Lliga. Malauradament, el primer de la campanya 2020-2021 ha estat en contra en el minut 4  després d’un penal favorable al Lleida que ha executat amb potència Andreu Tomàs. Shedha no ha pogut evitar la diana de la mateixa manera que no ha pogut contenir-se quan Jan Escala, un minut després, li tornava la diana de penal al conjunt local.

Equilibri constant

S’acabava d’encetar el matx i els presents havien vist dues dianes. Per no trencar l’estadística, el tercer gol ha arribat a pilota aturada. En aquesta ocasió, per acumulació de faltes. Després d’un inici de matx molt intens on els de Josep Lluis Delriu han acumulat deu infraccions en tretze minuts, novament Tomàs superava Shehda en el llançament de la falta directa.

El Vendrell no ha perdut la cara a l’encontre però ha hagut d’esperar als darrers segons del primer temps per quallar una bona triangulació dins de l’àrea local que aprofitaria Manu Necchi per empatar sobre la botzina. L’encontre arribava al descans amb una empenta favorable als del Baix Penedès que tindria continuïtat en la represa.

Jepi Selva castiga

Després d’una recuperació de Jan Escala, Lluis Ferrer encarava la porteria local i realitzava una jugada individual que li permetia anotar el 2 a 3 per posar el seu equip per primer cop per davant en el marcador en el minut 34. El matx mantindria la intensitat del primer temps, arribant a l’escandalosa xifra de 37 faltes (17 pel Lleida i 20 pel Vendrell) quan faltaven cinc minuts pel final. Precisament la vintena del Vendrell era castigada amb la diana de l’empat (3-3) anotava per l’exvendrellenc Jepi Selva.

Tot i que el punt podria tenir un gust agredolç, aquest ha desaparegut quan Álvaro Shedha ha evitat la remuntada local amb una espectacular aturada quan la bola ja l’havia superat. D’aquesta manera, el Vendrell suma el primer punt de la campanya i ja centra els seus esforços en la segona cita del campionat: dissabte vinent a les 20.00 hores rebent l’Igualada  al Pavelló del Club d’Esports.

Lleida Llista

Serra, Di Benedetto, Cañellas, Vives i Tomàs. A la banqueta: Gerard, Sergi, Joseph, Selva i Duch

Vendrell

Shehda, Crespo, Escala, Necchi i Llisa. A la banqueta: Arbós, Fernández, Miquel, Casado i Ferrer

Josep Antoni Ribó i Joan Nicolás

Matx corresponent a la jornada 1 de l’OK Lliga 2020-2021 disputat al Pavelló Municipal de Bell-Lloc