El Vendrell sobre la pista del Barça

El Vendrell rep el Palafrugell per crear matalàs sobre el descens

Els vendrellencs reben el Palafrugell buscant tres punts que els distanciïn de la zona de descens directe i els pugui apropar a la permanència directa

El Club d’Esports Vendrell aprofitarà l’aturada de l’OK Lliga per enfrontar-se al Palafrugell  aquest dissabte a les 18.00 hores en el matx corresponent a la jornada 22, encontre que es va ajornar a mitjans de març per un cas de Covid-19 a la plantilla roig-i-negra. Els homes dirigits per Xavi Ferrer disputaran un dels tres partits pendents de jugar per intentar sumar tres punts que els allunyin de la zona de descens directe i els apropi una mica a la zona de permanència directa que marca el Calafell amb 30 punts.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Quasi dos mesos sense guanyar

El Palafrugell que entrena Xavi Garcia es presentarà al Pavelló del Club d’Esports amb la necessitat de sumar un triomf que es resisteix des de quasi fa dos mesos quan van endur-se els tres punts del Pavelló Joan Ortoll de Calafell (4-7). Des d’aleshores, tres derrotes i un empat que s’acumulen als dos partits que també van haver d’ajornar per motius sanitaris. Pel que fa al Vendrell, els del Baix Penedès estan patint la irregularitat  provocada per la Covid-19 i en el darrer mes natural només han jugat un encontre: l’empat (3-3) a Lloret de Mar, remuntant-se la darrera victòria al llunyà 20 de febrer contra el Mataró (5-0).

Ambdós conjunts arriben amb necessitat al matx, tot i que pateix més pressió un Palafrugell que és novè a la taula amb 30 punts mentre que el Vendrell té menys marge d’error però nou punts encara pendents d’adjudicar. Els 14 gols de Jan Escala i els 11  de Pablo del Río (cinc en sis encontres amb el Vendrell) i Lluís Ferrer són el principal cartell ofensiu que xocarà de front contra els 20 gols de Sergi Canet i els 17 de Marc Figa.

Germán Sandoval i Jordi Reverter seran els àrbitres del matx.