Joan Oliver respon Onolfo: «El seu discurs és radicalment fals»

Joan Oliver es defensa dels atacs de Clifton Onolfo i l'insta que el denunciï. Oliver afirma que el nord-americà té poc seny i l'acusa d'incomplir els compromisos un cop comprat el club

Nou capítol del traumàtic serial que viu el CF Reus Deportiu. Joan Oliver, antic propietari de la Societat Anònima Esportiva, ha sortit al pas de les contundents crítiques rebudes per part de Clifton Onolfo, actual amo del club. Oliver assegura que el discurs del nord-americà «és radicalment fals», afirma que té «poc seny de tractar d'involucrar públicament l'Ajuntament i a Joan Laporta» i l'anima «que si considera que hi ha hagut cap mena d'actuació irregular per part meva presenti la corresponent denúncia». Pots llegir el comunicat íntegre de Joan Oliver, a continuació.

Comunicat de Joan Oliver

Davant les declaracions del senyor Clifton Vance Onolfo del passat divendres 2 d'agost, he d'efectuar les següents manifestacions:

1) Que el seu discurs és radicalment fals, no respon en absolut a la veritat i no té cap altre objectiu que intentar distreure l'opinió pública tractant d'amagar un cop més el flagrant incompliment dels compromisos més essencials que van assumir el senyor Onolfo, els seus socis, i el conjunt empresarial que representa amb la meva persona el 20 de gener del 2019 a l'acord signat de compra de les accions del CF Reus.

2) Prova de l'anterior és que tingui el poc seny de tractar d'involucrar públicament a l'Ajuntament de la Ciutat i al senyor Joan Laporta culpabilitzant-los dels mateixos incompliments del Sr. Onofo, interessant-se aquest a causar el màxim rebombori mediàtic possible.

3) He de reiterar que el Sr. Joan Laporta no ha gestionat mai el CF Reus Deportiu i la seva única actuació va ser la d'avalar, a petició meva i conjuntament amb la meva persona, un crèdit destinat a mantenir el CLUB en competició de Segona A per a la temporada 2018/19, coneixent el senyor Onolfo que els seus gravíssims incompliments han suposat que tant el senyor Laporta com jo mateix estiguem ara per ara pagant personalment aquest crèdit.

4) Finalment insto al senyor Onolfo que si considera que hi ha hagut cap mena d'actuació irregular per part meva presenti la corresponent denúncia davant els tribunals de justícia.