CBT, Valls i Salou comencen la Lliga EBA amb victòria

Triple victòria tarragonina en la primera jornada del grup C-A de Lliga EBA 2018-2019. Els salouencs estrenen categoria amb un somriure

Primera jornada de lliga immillorable per al millor bàsquet del Camp de Tarragona. L'Ibersol CBT, el CB Valls i el CB Salou han començat la fase regular de la Lliga EBA amb una triple victòria.

El CBT té suficient amb dos sets

El primer a aconseguir el triomf ha estat el conjunt cebetista després d'imposar-se a la pista del Cornellà per 62 a 80. Els homes entrenats per Berni Álvarez s'han endut els dos primers punts de la campanya després d'un duel on van tenir suficient amb guanyar dos sets gràcies a un gran inici d'encontre on els tarragonins es van imposar per un aclaparador 9 a 29 en els primers deu minuts d'encontre. Finalment el CBT s'ha acabat imposant per divuit punts de diferències amb 15 punts de Ferran Torres, 14 d'Adrià Duch i Jaume Zanca i 13 de Dani Tugores.

El Valls s'imposa per una maneta a Martorell

El Club Bàsquet Valls ha guanyat per 68 a 73 a la pista del Club Bàsquet Martorell en un duel on els vallencs han començat dominant l'encontre amb un ampli 7 a 18. Els de l'Alt Camp han intentat mantenir el nivell però l'encontre no s'ha decidit fins als darrers 10 minuts de matx. Marc Navarro i Óscar Ngomo, amb catorze punts cadascú, han estat els jugadors més encertats de cara a la cistella.

L'Ibersol CBT imposant-se a la pista del Cornellà
L'Ibersol CBT imposant-se a la pista del Cornellà | @CBT_Tarragona

Estrena rodona del Salou

Pel que fa al Club Bàsquet Salou, els de la vila han començat la seva història a la Lliga EBA guanyant per 76 a 67 el Castellbisbal. El Pavelló salouenc ha gaudit de la victòria del seu equip, triomf que serveix per sumar els primers dos punts de la campanya abans d'afrontar la segona jornada a la pista de l'Ibersol CBT. No han pogut estrenar-se millor els homes entrenats per Jesús Muñiz, esportistes que ja miren al pròxim encontre que suposarà el primer derbi del torneig de la regularitat i que es disputarà dissabte vinent a les 19.00 hores. Per la seva banda, el Valls debutarà al Pavelló Joana Ballart a les 18.00 hores rebent el Mataró.