Suspès el Reus B-San Cristobal, derrota de la Pobla i doble victòria juvenil

Les conseqüències de l'huracà Leslie provoquen la suspensió del partit del filial del CF Reus. La Pobla ha perdut i els juvenils tarragonins i reusencs sumen un triomf

Imatge del terreny de joc del CF Reus B Cambrils
Imatge del terreny de joc del CF Reus B Cambrils | CF Reus

Les fortes pluges que han caigut sobre el Camp de Tarragona durant la tarda d'aquest diumenge no només han provocat la suspensió del partit entre el Nàstic i l'Alcorcón. El duel de Tercera Divisió entre el CF Reus B Cambrils i el San Cristóbal s'ha aturat en el minut 8 de la primera meitat i ja no s'ha tornat a reprendre després del gran aiguat caigut sobre la gespa artificial del Nou Municipal de Cambrils. Rafael Rodríguez, àrbitre de l'encontre, ha decidit suspendre la disputa del partit per l'estat del terreny de joc, provocant que ambdós clubs hagin de posar-se d'acord amb la Federació Catalana per trobar una nova data per a finalitzar els 82 minuts d'encontre restants.

Qui no ha tingut problemes per la pluja ha estat un CF Pobla que ha perdut al migdia per 0 a 1 contra el Cerdanyola al Municipal pobletà. L'equip entrenat per Alberto Gallego han patit la segona derrota consecutiva i la quarta en cinc partits per culpa d'un gol del visitant Albert López en el minut 53. Els locals han intentat equilibrar el marcador però han estat incapaços, quedant-se en la setena plaça de la lliga amb catorze punts. La pròxima jornada per als nostres representants deixa sobre la taula un Santboià-CF Reus B diumenge vinent a les 12.00 hores i un Sant Andreu-CF Pobla pel mateix dia a les 18.00 hores.

Doble victòria dels juvenils

Jornada rodona al grup III de Divisió d'Honor Juvenil. El juvenil del Nàstic ha sumat la quarta victòria consecutiva després d'imposar-se per 0 a 2 al camp del Penya Arrabal. L'equip entrenat per Dani Vidal ha aconseguit deixar novament la porteria a zero i acumula cinc partits seguits sense encaixar un gol. Aquestes dades permeten el juvenil nastiquer ocupar la tercera plaça del torneig amb catorze punts, els mateixos que el Mallorca (segon) i a dos del Barça (primer).

Pel que fa al CF Reus, l'equip que Javi Robles també ha sumat els tres punts després d'imposar-se per 1 a 0 al Manacor, sumant així un triomf després de dues jornades sense fer-ho i aconseguint deu punts dels darrers quinze possibles. Aquesta victòria deixa els ganxets en la novena plaça amb deu punts. La pròxima cita per ambdós conjunts serà el cap de setmana vinent amb un Nàstic-San Francisco i un Lleida Esportiu-CF Reus sobre la taula.