Josep Maria Andreu durant una junta general del Nàstic de Tarragona

Josep Maria Andreu confirma el seu futur: continuarà com a president del Nàstic

Ho ha fet en una carta oberta, en què explica que hauria deixat el càrrec si els grana haguessin ascendit a Segona Divisió

Josep Maria Andreu continuarà com a president del Nàstic una temporada més, segons ha anunciat ell mateix en una carta oberta que ha difós el club. En el text, Andreu reconeix que el desenllaç de la promoció d'ascens a Segona Divisió «va ser un cop molt dur perquè tenia la decisió presa de deixar la presidència amb la satisfacció de veure el Nàstic allí on ha d’estar».

En aquest sentit, el president grana explica que «ara ja han passat uns dies i amb la serenitat que comporta el pas dels temps i amb el suport del Consell, accionistes, socis i aficionats en general, penso que haig d’agafar el compromís, amb tot el que representa de rèdit personal i anímic, de tornar-ho a intentar perquè sé que si no ho faig, no estaria tranquil amb mi mateix».

Andreu afegeix en la carta que «hem aconseguit èxits esportius il·lusionants i vull pensar que aquests moments tornaran», fixant-se l'objectiu del retorn al futbol professional i que la temporada 2022/23 els grana deixin enrere la Primera RFEF.

«Frustració, ràbia i impotència davant d’una situació a què ens hem vist abocats de manera injusta i arbitrària»

El màxim mandatari de la SAE del Nàstic explica que ara mateix té «sentiments de frustració, ràbia i impotència davant d’una situació a què ens hem vist abocats, des del meu punt de vista, de manera injusta i arbitrària». En la carta, Andreu justifica la seva dimissió com a membre de la junta directiva de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) perquè considera «el tracte institucional i esportiu que hem rebut no són correctes».

El president grana assegura que «el Nàstic és un sentiment, un club petit que fa coses grans, per això sento una tristesa immensa per no haver pogut aconseguir el que més desitjàvem, que era tornar a la segona categoria del futbol professional». En aquest sentit, creu que «l'equip ho ha donat tot i que ha estat a l’altura de les circumstàncies fins al final, però una sèrie de despropòsits ens han portat a una desil·lusió difícil de pair i assumir».

Finalment, Andreu acaba la seva carta donant «les gràcies, de tot cor, als jugadors, a l’entrenador i el cos tècnic, a tots els treballadors del club, als patrocinadors que segueixen confiant en nosaltres, a les institucions, a la meva família que sempre està al meu costat... Però sobretot, al conjunt de tots els socis i aficionats, veritable motor i ànima del Nàstic!».