LaLiga proposa que s’ajornin els pròxims dos partits del CF Reus

El jutge de disciplina esportiva decidirà demà si es disputa o no el partit entre andalusos i ganxets

Nou revés pel CF Reus. LaLiga ha proposat a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) l’ajornament del partit d’aquest pròxim diumenge, entre el Málaga CF i el CF Reus, així com el de la setmana següent a l’Estadi Municipal entre els roig-i-negres i el CD Numancia, segons ha pogut saber TarragonaDigital. L’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) ha estat preguntada sobre aquesta petició, però  no posaran cap problema a la suspensió d’aquests partits.

El Málaga – CF Reus i el CF Reus – CD Numancia, en perill

La situació segueix sent complicada al CF Reus i, ara, s’afegeix un problema més: la petició LaLiga a la RFEF d’ajornar el partit de la jornada 20 de LaLiga 123 entre el Málaga CF i el CF Reus, d’aquest diumenge al vespre, així com el de la jornada 21 a l’Estadi Municipal. La causa principal de realitzar aquesta petició és els problemes pels quals està passant l’entitat ganxeta. La decisió final del partit serà durant el dia demà, quan el jutge de disciplina esportiva, resolgui la situació.

L’AFE ha viscut de ben a prop l’evolució de la història dels futbolistes del CF Reus durant aquests darrers mesos i no posaran cap impediment a l’ajornament dels partits. LaLiga, a més, ha demanat al·legacions a les tres parts implicades: el Málaga, el Numancia i el propi club roig-i-negre.

La possibilitat de no jugar el partit a La Rosaleda, ja fa dies que està present en el vestidor de l’Estadi Municipal de Reus.  La plantilla, que la formen tretze jugadors, dels quals onze estan al corrent de pagament –comptant Yoda que no pot jugar– i dos, Olmo i Querol, els quals han denunciat i estan pendents de ser pagats.

Aquesta mesura ha donat voltes entre els jugadors del CF Reus, però les conseqüències de negar-se a viatjar a La Rosaleda, serien molt grans i seguiria empitjorant la crisi roig-i-negra. Si la decisió hagués estat dels jugadors i s’haguessin negat a jugar contra el Málaga, la RFEF sancionaria al club, amb una derrota per 3 a 0 i descomptant tres punts del caseller.

 

Perilla el partit a l'Estadi Municipal entre el CF Reus i el Numancia
Perilla el partit a l'Estadi Municipal entre el CF Reus i el Numancia | Laia Solanellas

 

El CF Reus prepara el viatge i la jornada amb tota normalitat

La preparació pel partit d’aquest cap de setmana ha estat l’habitual. El club ha treballat amb tota normalitat a nivell de gestió del partit. El CF Reus té el viatge planificat i tot preparat per començar el desplaçament en direcció Andalusia per disputar una jornada més a LaLiga 123.