El Liceo escombra el Vendrell i el goleja sense pietat

El conjunt del Baix Penedès encaixa un dur 5 a 0 en quinze minuts i acaba perdent per 8 a 2 a la pista del Liceo

El Vendrell no ha pogut plantar cara

Sense història. Així ha estat el partit del Club d'Esports Vendrell a la pista del Liceo de la Corunya. L'equip entrenat per Gonzalo Medina ha estat escombrat del terreny de joc després de començar l'encontre amb una maneta en contra amb només quinze minuts de partit disputat.

Pòquer de l'exvendrellenc Miras

El duel l'inaugurava Dava Torres en el minut quatre del primer temps. El golejador local obria la llauna per a què els seus companys se sumessin a la festa anotadora dels gallecs. Carlo Di Benedetto, en el minut 10, aconseguia ampliar diferències i començava una traca que el Vendrell intentaria aturar amb tots els sentits. Marc Coy, en el minut 11, feia el 3 a 0, preludi del quart i cinquè gol local anotat per l'exvendrellenc Sergi Miras.

Jordi Ferrer, quinze segons després del 5 a 0, intentava maquillar el marcador amb el primer gol vendrellenc però novament Sergi Miras tornaria a superar Gerard Camps per anotar el 6 a 1 que Coy  ampliaria al 7 a 1 abans del descans. No ha estat fins al minut quatre del segon temps quan Jordi Ferrer anotaria el segon gol vendrellenc. El Liceo, que en el segon temps ha aixecat el peu de l'accelerador, ha tancat l'electrònic en el minut 41 gràcies a un nou gol de Miras.

Aquest marcador deixa el Vendrell a la tretzena plaça amb només un punt de nou possibles després de marcar vuit gols i encaixar-ne quinze. La pròxima cita dels del Baix Penedès serà dissabte vinent a les 20.00 hores rebent la visita del Barça i tancant així un exigent inici de temporada en el torneig de la regularitat.