L'Ibersol CBT ha perdut el segon partit al Serrallo

El CBT ensopega al Serrallo i el Valls i el Salou guanyen

L’Ibersol CBT perd l’Igualada en els darrers instants del matx mentre que el Castellbisbal s’imposa per 40 punts de diferència al Castellbisbal. El Salou s'imposa al Mataró Parc.

El conjunt de Berni Álvarez no ha pogut evitar la quarta derrota de la temporada | CBT

La jornada de dissabte al grup C-A de la Lliga EBA ha finalitzat amb un doble sabor de boca: dolç pel que fa al triomf del Valls a la pista del Castellbisbal (53-93) i amarg per la derrota de l’Ibersol CBT (68-73) davant l’Igualada al Pavelló del Serrallo. Pel que fa al partit del Salou, que s'ha disputat diumenge, els de la Costa Daurada es van endur els punts guanyant per 89-63 el Mataró Parc Boet.

El CBT pateix l’altra cara de la moneda

L’Ibersol CBT ha patit la quarta derrota de la temporada després d’ensopegar davant l’Igualada al Pavelló del Serrallo per 68 a 73. Els blaus, que acumulaven quatre victòries seguides sent tres d’aquestes en els darrers instants, han patit ara l’altra cara de la moneda. L’encontre arribava a un minut i 22 segons del final amb un equilibradíssim 64-66. Prèviament, el matx havia estat totalment igualat. El primer quart ha finalitzat amb empat (19-19), mentre que el segon se l’enduia el CBT per 16 a 14, deixant un 35-33 al descans. El tercer joc es va decantar per la mínima per als visitants (14-15) mentre que el darrer i decisiu va ser per a l’Igualada per sis punts de distància, provocant el definitiu 68-73. Aquesta és la quarta derrota de la temporada i si el Quart guanya el cuer Salt, l’Ibersol CBT haurà de compartir el lideratge de la categoria amb el conjunt gironí. A més, ara l’Igualada està a només un encontre de diferència. Adrià Duch, amb 20 punts, ha estat el jugador més anotador.

El Valls no té pietat del Castellbisbal

El Club Bàsquet Valls ha complert amb els pronòstics i s’ha imposat a la pista del CB Castellbisbal, sumant la segona victòria amb Jordi Balaguer a la banqueta. Els de l’Alt Camp s’han endut el triomf per 53 a 93, 40 punts de diferència  en un encontre que ja ha començat a decidir-se en el primer quart després del 15-26 inicial. Els barcelonins, que ja acumulen quinze derrotes consecutives, no han pogut capgirar la dinàmica. El 18 a 25 del segon joc ha provocat el 33-51 en el temps de descans. Després de la represa, el duel no ha variat. Domini vallenc i 9-17 en el tercer quart i 11-25 en el darrer i definitiu, marcadors parcials que han provocat la contundent victòria final. Oriol Besora, amb 25 punts anotats i 30 de valoració, ha estat el jugador més destacat. Amb aquest triomf, el Valls suma la vuitena victòria de la temporada i quan queden sis jornades per acabar, els tarragonins són tres partits per sobre del ‘playoff’ de descens.

La salvació del Salou, una realitat

El Club Bàsquet Salou ha guanyat per 89 a 63 el Mataró Parc Boet i ha sumat així l'onzena victòria de la temporada que li permet poder dir amb la boca ben oberta que la pròxima temporada continuaran competint a la Lliga EBA. Els de la Costa Daurada treuren sis triomfs d'avantatge respecte al dotzè, un Flanigan Calvià que seria el primer que jugaria la promoció de descens, quan només queden sis partits en joc per finalitzar la fase regular del campionat. El triomf d'aquest diumenge s'ha començat a produir en el primer quart gràcies als dotze punts de diferència entre un equip i l'altre. El 28 a 16 a favor dels homes dirigits per Jesús Muñiz han estat una advertència d'allò que ha arribat després. Al descans, el Salou guanyava per 52 a 36, mentre que el tercer quart també ha estat groc per 15 a 12 i el darrer i definitiu joc s'ha decantat amb un 22 a 15 que ha fet pujar el contundent 89 a 63 final. Marc Ollé amb 19 punts i Eloi Galofre amb 34 de valoració han estat els protagonistes de l'encontre.