El CBT no dona opció al Valls i s'endú el derbi

Els blaus s'imposen amb contundència als vallencs (83-49) mentre que el CB Salou perd

El CBT-Valls només va tenir un color: el blau
El CBT-Valls només va tenir un color: el blau | CB Tarragona

El derbi només va durar deu minuts. El Club Bàsquet Tarragona es va imposar amb una important contundència al Club Bàsquet Valls en el derbi del Camp de Tarragona d'aquesta jornada i ha sumat un triomf (83-49) que permet els de Berni Álvarez seguir lluitant per arribar a la primera posició de la classificació. D'altra banda, el Club Bàsquet Salou no ha pogut evitar la tercera derrota consecutiva davant un Martorell que ha marxat cap a casa seva amb els punts del triomf (58-79).

Un quart de derbi i la resta, monòleg cebetista

El CBT es va endur sense problemes el duel contra el Valls. L'equip tarragoní i el vallenc feia quasi catorze anys que no xocaven en una pista per un partit de lliga i els blaus tenien gana. Tot i que els primers deu minuts d'encontre han resultat força igualats amb un Valls lluitador que ha forçat l'empat al final del primer quart (16-16), el matx s'ha trencat en el segon joc. Un parcial de 23 a 7 ha deixat grogui l'equip dirigit per Francesc Canals.

Els de l'Alt Camp no s'han pogut refer de la clatellada i també han caigut en el tercer quart (26-13) i en el darrer (18-13), deixant el contundent 83 a 49 en l'electrònic final. Els cebetistes Ferran Torres amb 25 punts i Adrià Duch amb 24 han estat els jugadors més valorats de l'encontre, deixant un esglaó per sota els quinze punts aconseguits pel vallenc Oriol Besora. Amb aquest marcador, el CBT és segon a la taula amb sis victòries i dues derrotes mentre que el Valls queda en la setena plaça amb quatre triomfs i quatre ensopegades.

El Salou torna a perdre

El Club Bàsquet Salou ha patit la tercera derrota seguida després de veure's superat pel Martorell per 58 a 79. Els homes dirigits per Jesús Muñiz han donat guerra en un equilibrat primer quart que ha finalitzat amb un parcial de 17 a 19 pel conjunt visitant. No ha estat fins al segon quart quan el matx ha començat a trencar-se en favor dels barcelonins, arribant al descans amb un contundent 27 a 42 que deixava entreveure com seria la resta del matx si no hi havia cap sorpresa. Malauradament per als interessos dels salouencs, això no ha succeït i el marcador final ha estat de 58 a 79 per provocar així la sisena derrota de la temporada per a un conjunt que cau a la tercera plaça per la cua  amb un balanç de només dues victòries i sis derrotes.

La pròxima cita dels tres representants del Camp de Tarragona serà el cap de setmana vinent amb el CBT jugant a la pista del Castellbisbal, el Valls rebent el Quart i el Salou visitant el Mataró Feimat.