L'afició del Nàstic festejant un gol

L'exjugador del Nàstic que commou el món del futbol amb un gest amb un sense sostre

Manu Barreiro, futbolista del Lugo, va ajudar a un indigent que dormia al carrer per cuidar la seva gossa

El món del futbol està ple de grans històries. Des d'aquell jugador d'orígens humils que triomfa i es converteix en una estrella mundial, fins a les accions que toquen el cor amb només una visita a l'hospital a nens o aturar-se a fer-se una fotografia amb un aficionat de l'equip.

Uns actes que molts cops passen desapercebuts, perquè no els fan futbolistes de primer nivell. Una història d'aquestes que toca la part més tova de les persones ha succeït a la ciutat de Lugo.

Manu Barreiro, exjugador del Gimnàstic de Tarragona i que milita al Lugo des de la seva sortida del club grana, ha estat el protagonista d'aquesta història commovedora. L'altra part ha estat un sense sostre que viu al carrer per poder cuidar de la seva gossa.

Manu Barreiro en una roda de premsa quan era jugador del Nàstic
El davanter gallec ha fet un un gran gest | Joan Alfons López

El gran gest solidari de Manu Barreiro

La pandèmia ha canviat la vida a tota la població mundial. Una d'elles ha estat la de Gerardo, un sense sostre que viu al carrer per poder cuidar de la seva gossa, Lisa. Tal com recull 'La Voz de Galicia', l'home va rescatar la gossa durant l'estat d'alarma en trobar-se-la lligada i moribunda.

La bona acció de Gerardo, però, li va causar problemes. La situació que s'estava vivint no li permetia poder dormir als albergs amb la gossa, ja que no accepten animals de companyia, i va començar a viure al carrer. 

Fruit de la publicació d'aquesta notícia al citat mitjà, Manu Barreiro va assabentar-se d'aquesta història. L'exjugador grana va començar la recerca de Gerardo i la seva gossa Lisa per ajudar-los.

En mostrar interès, finalment el va trobar en una avinguda de la ciutat gallega. Tal com informa 'La Voz de Galicia', durant la trobada es va poder veure l'estima i voluntat d'ajudar-lo que tenen els veïns i veïnes de la ciutat, que li portaven menjar o roba.

Manu Barreiro també va aportar el seu granet de sorra i li va donar una motxilla per poder transportar totes les coses que tenia. També li va comprar més coses que necessitava en aquell moment.

Una trobada que no serà l'última entre el futbolista, el sense sostre i la gossa. Barreiro li va regalar una camiseta seva del CD Lugo i el va invitar a veure un partit de l'equip a l'Ángel Carro.