Marc Bartra denuncia greus insults del madridista Vinicius Jr

«M’ha dit fill de... vaja ha mencionat la meva mare fins en tres ocasions», ha dit el jugador català del Betis sobre el futbolista brasiler del Reial Madrid

El Reial Madrid continua, a empentes i rodolons, la seva lluita per combatre aquesta Lliga. El passat diumenge, de fet, un gol de Dani Ceballos ‘in extremis’ va evitar l’enèsim desastre de l’equip de Solari  aquest any i molts jugadors del Reial Madrid, en aquesta línia, no van poder aguantar la pressió.

Aquest és el cas de Vinicius Jr. El jove futbolista del Madrid, al fil de la gran tensió que es vivia al Benito Villamarín en l’enfrontament contra el Reial Betis, no va poder mantenir la calma i va explotar contra Marc Bartra. «M’ha dit fill de... vaja ha mencionat la meva mare fins en tres ocasions», va denunciar el futbolista català sobre el comportament del jove extrem brasiler del Reial Madrid.

Bartra denuncia els insults de Vinicius

Ja després del partit, en zona mixta, el jugador de Sant Jaume dels Domenys va analitzar la situació amb els mitjans de comunicació i va voler exculpar el futbolista blanc en comentar: «Encara és jove». Bartra, però, tampoc es va desfer minuts després en assenyalar que a Vinicius «encara li queda molt per aprendre. És més, crec sincerament que  no són les formes que ha de mostrar un jugador del Madrid».

Insults i pugnes a banda, el cert és que el Reial Madrid va fer valer la seva condició de superior enduent-se els tres punts del Villamarín. Dani Ceballos, ex del Betis, va decantar la balança a dos minuts per al final del partit i el mateix Bartra va lamentar:  «Se’ns escapen els punts, però a nivell de sensacions hem estat molt superiors. Això ens dona confiança per seguir en aquesta bona línia».