Enrique Martín: «Necessitem tot el vostre suport per aconseguir l'objectiu que tenim al cap»

A través d'un missatge de Nadal, el tècnic grana ha animat els aficionats a omplir el Nou Estadi per poder sortir del pou del descens

L’aturada nadalenca li ha de servir al Nàstic de Tarragona per agafar forces i encarar el 2019 amb positivisme, energies renovades i un objectiu clar: sortir del pou del descens al més aviat possible. Precisament, el tècnic grana, Enrique Martín, ha expressat aquest desig a través d’un missatge de Nadal difós pel club.

Tarrragona i el Nàstic «mereixen estar entre els 40 principals»

L’actual entrenador, que va fer-se càrrec de l’equip a finals del mes d’octubre després de la destitució de José Antonio Gordillo, ha animat els socis i aficionats a «anar a l’estadi, ja que necessitem tot el vostre suport», amb la voluntat d’aconseguir, entre tots, «l’objectiu que tenim al cap». Martín ha afegit que Tarragona i el Club Gimnàstic «mereixen estar entre els 40 principals» del futbol espanyol i ha reiterat que, entre tots, «ho aconseguirem».

Amb una copa de cava a la mà, l’entrenador del primer equip ha brindat a la salut de la família ‘nastiquera’ i ha desitjat un «bon Nadal ‘a todos’».

Martín vol fitxatxes «que ens donin una, dues o tres marxes més»

Enrique Martín no va poder tancar l'any 2018 amb una victòria —2 a 0 contra el Mallorca, el passat 21 de desembre— però no va marxar gaire preocupat de l'estadi de Son Moix. El tècnic del Nàstic va analitzar l'encontre afirmat que «el partit ha estat força igualat. Ells han tingut la sort de la falta, que ha tocat en un jugador, i han deixat el partit encarrilat», tot deixant clar que «hi ha hagut moments que no m'han agradat, però estic content perquè els jugadors no han fet un mal partit».

L'entrenador navarrès té ben clar que el club «ha d'encertar amb els jugadors que vinguin a ajudar l'equip. Estic content amb la feina que es fa des de les oficines», i ja va avisar que «veurem si arriben més jugadors, ens fa falta una empenta per fer més coses, necessitem que ens donin una, dues o tres marxes més», va explicar Martín en roda de premsa.