Imatge d'Antonio Espejo Corralles amb el mallot de l'equip Oleka

Dol a l'esport tarragoní: mor massa jove el ciclista de Torreforta Antonio Espejo

Tenia 38 anys i corria a l'equip cambrilenc de l'Oleka

Commoció a l'esport tarragoní després de la mort del ciclista de Torreforta Antonio Espejo Corrales. El jove esportista, que tenia 38 anys, corria des de fa algunes temporades a l'equip cambrilenc de l'Oleka, en la categoria Màster 30. Segons ha explicat el 'Diari de Tarragona', Espejor va morir aquest divendres després de no poder superar les seqüeles provocades per un ennuegament mentre menjava.

El seu funeral ha tingut lloc aquest dissabte a la tarda a la parròquia de Sant Josep Obrer de Torreforta. Abans de la cerimònia, s'ha organitzat una marxa ciclista des del concessionari Ford Tarraco Center, a la carretera de València, per acompanyar el jove en el seu darrer viatge fins a l'església de Torreforta.

Antonio Espejo Corralles era un habitual de les curses ciclistes amateurs, especialment aquelles del calendari català. Sense anar més lluny, el passat cap de setmana va participar en el Campionat de Catalunya de ciclisme en ruta de categoria Màster al Bruc.

«Era una persona encantadora»

Abans d'arribar a l'equip Oleka de Cambrils, Espejo havia competit amb els colors del Club Ciclista Camp Clar. El president de l'entitat del barri de Ponent, Diego Boss, ha explicat al 'Diari de Tarragona' que «l'Antonio era una persona encantadora, molt educat i treballador. Era un apassionat del ciclisme, fins al punt que després de treballar pujava a la bicicleta per anar a entrenar».

En aquest sentit, Boss ha afegit que «jo sempre li deia que d'haver-se pogut dedicar abans amb aquesta mateixa intensitat hagués arribat molt amunt». El president del CC Camp Clar no ha estat l'únic que ha recordat la figura d'Antonio Espejo, ja que molts companys, familiars i amics han volgut dedicar unes paraules en record del jove ciclista a través de les xarxes socials.

Així mateix, també ho han fet altres equips ciclistes, així com la Federació Catalana de Ciclisme, que ha emès un comunicat a través de les seves xarxes socials.