Imatge dels aficionats del Nàstic, al nou Estadi

ADN, la campanya d’abonats d’un Nàstic que redueix un 20% els preus dels carnets

L’entitat tarragonina aposta per la paraula ADN, fent èmfasi en la lletra N de Nàstic, per convèncer el seguidor. Els preus dels carnets baixen un 20% respecte a fa un any

Veure el Nàstic 2019-2020 serà un 20% més barat que el de la temporada passada. Aquest és el principal reclam de la nova campanya de captació d’abonats que l’entitat tarragonina ha presentat aquest migdia a la sala de premsa del Nou Estadi. Sota la paraula ADN i amb una doble hèlix de fons, el club de la Budallera ha presentat el cartell per a intentar convèncer el seguidor de renovar el seu carnet o fer el pas i abonar-se. El director general Lluis Fàbregas i el responsable de màrqueting José Andreu han estat els encarregats de presentar en societat una campanya marcada per la reducció dels preus dels abonaments. Un seient de tribuna ara costarà 240 euros, un de preferent 160 i un de gol 120.

 

Premi a la fidelitat

El Nàstic ni s’oblida ni vol oblidar-se dels seguidors que es mantenen fidels al seu equip. Per aquest motiu ha anunciat una interessant oferta per aquells que es treguin el carnet d’abonat aquest estiu i assisteixin, com a mínim a setze partits oficials de lliga al Nou Estadi al llarg de la temporada regular 2019-2020. Tots aquells que compleixin amb aquest requisit i sempre que el Nàstic ascendeixi a Segona Divisió, veuran descomptat el preu que hagin pagat aquesta campanya en l’abonament de la temporada 2020-2021.

 

Fàbregas i Andreu presentant la campanya d'abonaments 'ADN'
Fàbregas i Andreu presentant la campanya d'abonaments 'ADN' | Gimnàstic

Descomptes i diversos avantatges

Més enllà de la reducció dels preus dels carnets, també s’ofereixen altres avantatges. Es mantindrà el preu reduït de 60 euros per a la grada ‘Tarraco Invicta’, mentre que els menors de fins a vuit anys seguiran entrant de franc  a l’estadi. Pel que fa als socis que acumulin mig segle de fidelitat, aquests gaudiran d’un 50% de descompte en l’abonament, idèntica reducció per aquells que estiguin en atur o pateixin problemes de mobilitat reduïda o discapacitat intel·lectual. Una de les novetats d’aquesta campanya és troba en el fet que els abonats de 65 o més anys gaudiran de 40 euros de descompte a tribuna, 30 euros a preferent i 20 euros a gol.

Tot i que el club ha fet especial atenció en un paquet familiar on es pretén incrementar el nombre d’abonats i posar facilitats a les famílies nombres. L’oferta necessita tres membres d’una mateixa família, començant per un primer membre que pagaria el preu del seient estipulat, el segon membre gaudiria d’un 25% de descompte i el tercer d’un 75%, percentatge que es mantindria si els membres de la família a unir-se siguin més. Ara bé, a partir dels 23 anys en l’edat dels fills, el paquet familiar perd la seva disponibilitat. També cal destacar que el preu de les entrades individuals s’ha reduït als 25 euros la tribuna, 15 la preferent i 10 les graderies de gol, quedant en 15 euros el preu de l’entrada visitant.

 

La graderia de tribuna del Nou Estadi
La graderia de tribuna del Nou Estadi serà la més cara amb 240 euros | Joan Alfons López

L’objectiu, no perdre massa social

Lluis Fàbregas, director general del Nàstic, ha anunciat que els grana han acabat la campanya 2018-2019 fregant els 7.000 abonats, xifra que volen perdre en la campanya vinent: «L’objectiu de la temporada 2019-2020 ha de ser ambiciós. Som conscients de les males temporades fetes i volem canviar la dinàmica perdedora per una de guanyadora. El nostre objectiu és mantenir-nos, estem contents amb aquesta xifra. Volem créixer però som conscients de la realitat i busquem mantenir-nos per després créixer». El vallenc ha avisat que aquests preus no contemplen, a hores d’ara, la disputa de la possible promoció per ascendir a Segona Divisió: «No volem avançar aquesta situació. Quan sigui el moment, i tan de bo arribi, ho mirarem».

El club també ha confirmat que l’abonat podrà conservar el seu seient fins al 13 de sembre, quedant aquest alliberat per la venda a un altre interessat a partir del 16 del mateix mes. A més, el preu del pàrquing a les instal·lacions asfaltades nastiqueres tindrà un preu de 180 euros.