Se suspèn el Nàstic-Alcorcón per les fallides a l'enllumenat

El duel entre els tarragonins i els madrilenys s'ha aturat en el minut 38 amb un contundent 0 a 3 en el marcador

NàsticAlcorcón1819, Nàstic, Alcorcón
La tempesta ha provocat talls en part de l'enllumenat del Nou Estadi | Laia Solanellas

El partit entre el Nàstic i l'Alcorcón s'ha suspès en el minut 38 de la primera meitat després de patir una fallida elèctrica continuada de l'enllumenat que ha provocat que el terreny de joc no disposés de la llum suficient per disputar l'encontre. La fallida elèctrica causada per la intensa tempesta que ha caigut des de les 18.00 hores ha provocat que part de la il·luminació del Nou Estadi s'hagi apagat en diferents trams del primer temps.

La marxa de la llum i una pluja que ha anat a més ha acabat causant la suspensió del partit en els darrers minuts del primer temps quan el marcador era d'un contundent 0 a 3. El Nàstic ha començat encaixant el primer gol del matx en el minut 6 gràcies a una diana de Juan Muñoz. El davanter madrileny ha aprofitat una assistència d'Eddy Silvestre per anotar el 0 a 1. Sis minuts més tard, Muñoz tornaria a veure porteria amb el 0 a 2 aprofitant una errada defensiva de Cadamuro. La desfeta nastiquera s'ha confirmat en el minut 27 quan Nono ha marxat de Figueras i ha anotat el 0 a 3 amb el qual el matx s'ha suspès.

Dilluns 15 d'octubre a les 16.00 hores s'acabarà de jugar el matx amb un 0-3 favorable a l'Alcorcón | Laia Solanellas

El matx s'acabarà de jugar demà a les 16.00 hores

Daniel Jesús Trujillo Suárez ha decidit ajornar definitivament el partit a les 19.15 hores. El col·legiat de Santa Cruz de Tenerife ha hagut d'endarrerir deu minuts l'inici de l'encontre després que part de la llum de l'estadi marxés abans del xiulet inicial. Amb deu minuts d'endarreriment, el duel ha començat però s'ha aturat en el minut 31 quan ha tornat a fer fallida l'enllumenat. Els equips han marxat al vestidor i quan ha tornat la llum amb una potència suficient s'ha reprès el duel sota una intensa pluja que ja començava a afectar la pilota i la seva circulació.

Només han passat vuit minuts des que el joc s'hagi tornat a disputar quan, novament, la llum ha fallat i s'ha acabat ajornant l'encontre després de setze minuts d'espera per la reunió del grup arbitral amb els delegats d'ambdós conjunts. No ha estat fins a les 19.40 hores quan s'ha anunciat oficialment que el partit s'acabarà de jugar demà dilluns a les 16.00 hores.