Nàstic - Saragossa

El Nàstic estrenarà la temporada contra el Saragossa al Trofeu Ciutat de Tarragona

El partit tindrà lloc el dissabte 3 d'agost a dos quarts de nou del vespre, al Nou Estadi de Tarragona

El nou projecte de Xavi Bartolo, presentat com a nou entrenador del Nàstic el passat dilluns, 17 de juny, tindrà la seva primera prova de foc el dissabte 3 d'agost, amb motiu d'una nova edició del Trofeu Ciutat de Tarragona.

Els granes s'enfrontaran una vegada més al Saragossa, un dels rivals clàssics dels darrers anys, en un partit que tindrà com a principal al·licient veure les primeres passes d'un projecte esportiu que es presenta il·lusionantmalgrat el descens de categoria de la passada temporada.

Xavi Bartolo: Objectiu ascens

Xavi Bartolo torna el club per quarta vegada, essent ara el màxim responsable de l'equip i amb l'objectiu indestriable de l'ascens marcat des del primer moment. Un objectiu que no admet alternativa i que exigirà al màxim a l'entrenador lleidatà.

En la seva presentació, Bartolo apuntava maneres, prometent «un Nàstic ambiciós que surti a per la victòria i que enganxi a l’afició des del primer moment amb l’objectiu d’estar el més amunt possible».

Així doncs, per aviat que sigui,  el Trofeu Ciutat de Tarragona ha de ser una mostra d'alguna cosa més que un partit inaugural; l'aficionat grana espera que els jugadors es deixin la pell sobre el camp i que posin el primer granet de sorra per esdevenir un equip imparable que pugui retornar ben aviat als camps de Segona Divisió.

Imatge dels aficionats del Nàstic, al nou Estadi
Imatge dels aficionats del Nàstic, al nou Estadi | Nàstic de Tarragona

Reducció de preus per impulsar l'equip a Segona

Per acompanyar el projecte esportiu i el que s'espera que sigui una temporada il·lusionant, la directiva del Nàstic ha decidit rebaixar el preu dels abonaments de soci i les entrades generals. Una reducció que espera sigui un al·licient per mantenir l'estadi ple i que alhora premiï la fidelitat dels qui mai fallen.

D'aquesta manera, els abonaments a tribuna ara costaran  240 euros, un de preferent 160 i un de gol 120; mentre que aquells que es treguin el carnet d’abonat aquest estiu i assisteixin, com a mínim a setze partits oficials de lliga al Nou Estadi al llarg de la temporada regular 2019-2020 veuran descomptat el preu que hagin pagat aquesta campanya en l’abonament de la temporada 2020-2021, sempre que l'equip pugi a Segona Divisió.

Et pot interessar: