El Nàstic millora però perd contra el Granada

El Nàstic cau derrotat al Nou Estadi davant el Granada (0-1) en un encontre on millora la imatge però on és incapaç de sumar res de positiu

Vídeo resum del Nàstic-Granada (0-1) amb imatges de LaLiga123TV

Viti ha estat titular amb el primer equip grana per segon cop aquesta temporada

Quan no és un nap, és una ceba. El Nàstic ha perdut per 0 a 1 contra el Granada en el partit de la jornada 17 de Segona Divisió i consuma un nou fracàs en un encontre on, tot i que s’ha millorat molt en la imatge futbolística, ha estat clarament insuficient per sumar res de positiu en un matx on l’actuació de l’àrbitre Gorka Sagués Oscoz queda molt en entredit per un penal clar a favor dels grana que no s’ha xiulat en la primera meitat i un fora de joc inexistent de Manu Barreiro quan es quedava sol davant Rui Silva en la recta final del matx.

Clatellada quan tocava premi

El Nàstic es trobava amb un inici de partit ben diferents dels darrers viscuts al Nou Estadi. Els grana veien com el Granada agafava el protagonisme dels primers minuts, arribant a dominar la possessió de la pilota amb el criteri d'un equip ple de confiança dels que conviuen en la zona alta de la taula. Pozo i Puertas, els dos principals mals de cap per la defensa tarragonina, començaven a generar neguit en una defensa de tres local que s'ha adaptat a una de quatre amb Abraham de lateral esquerra i Salva caient a la banda dreta. Quini, en el minut 12, avisava amb una pujada per la banda però Bernabé, avui titular, intervenia 'in extremis' quan tot l'estadi patia.

Abraham, tocat després de la derrota davant el Granada
Abraham, tocat després de la derrota davant el Granada | Laia Solanellas

Els d'Enrique Martín volien despertar. Un timid xut de Barreiro dins de l'àrea ha servit per molestar un Granada que ha vist com Coris marcava gol en el minut 24 però era anul·lat per un correcte fora de joc. L'ensurt ha deixat pas als millors minuts d'un Nàstic que, quan més a prop tenia el gol, ha rebut el gerro d'aigua freda amb el 0 a 1 de Pozo. Un atac grana ha acabat amb un contraatac que no ha pogut aturar la defensa tarragonina. Una cursa de Puertas ha acabat amb una assistència per Pozo, qui no ha perdonat. Per acabar-ho d'adobar, Sagués Oscoz no ha xiulat un clar penal a favor del Nàstic per mans de Martínez dins de l'àrea. La polèmica decisió ha provocat l'expulsió d'un Javi Ramos, preparador físic grana, que ha protestat de forma contundent des de la banqueta.

Lluita sense premi

El gol de Pozo ha deixat tocat els ànims de l'equip. No ha estat fins al segon temps quan els d'Enrique Martín han recuperat la seva millor versió. No ho han fet acompanyats de grans ocasions de gol però si amb una superior possessió i una insistent recerca dels tres pals de Rui Silva. Els atacs grana anaven acompanyats d'espais en la part defensiva dels nastiquers. L'equip ha anat aportant granets de sorra, trobant-se també punts amargs com la lesió de Sebas Coris. El futbolista cedit pel Girona no ha pogut acabar el partit i ha hagut d'abandonar el terreny de joc per deixar pas a Omar Perdomo.

Coris ha començat el partit de carriler dret i ha acabat ocupant la banda dreta de l'atac amb el canvi de sistema | Laia Solanellas

Precisament d'Omar ha sortit l'ocasió més clara del segon temps. El canari ha realitzat una centrada des de la banda dreta i Uche, que havia entrat en el lloc de Márquez, enviava un cop de cap fregant el travesser en el minut 83. Barreiro n'ha tingut una de més llaminera després d'una assistència d'Omar. L'assistent ha assenyalat la banderola indicant un fora de joc que, en directe semblava clar tot i que legalment no ho era. Això ha impedit una claríssima ocasió de gol, fet que se suma al penal no xiulat en el primer temps. Dues accions que s'han quedat en la retina del públic fins al xiulet final.

Amb aquest resultat (0-1), res canviarà: el Nàstic seguirà cuer amb deu punts i podria ser que, depenent dels resultats de la jornada, la zona de permanència podria allunyar-se encara més. La imatge ha estat molt millor que en jornades anteriors però el joc no dona punts. La pròxima cita del calendari nastiquer, diumenge vinent a les 18.00 hores al camp de l'Extremadura.

Bernabé, Djetei, Salva, Albentosa, Abraham, Coris (Omar 72'), Imanol, Viti, Márquez (Uche 78'), Del Moral (Suárez 67') i Barreiro

Granada

Rui Silva, Díaz, Martínez, German, Quini, San Emeterio, Montoro (Martín 81'), Pozo, Vadillo (Vico 62'), Puertas i Ramos (Rodri 70')

0-1 / Pozo (34')

Per als locals Barreiro (61'), Suárez (76') i Albentosa (91') i per als visitants San Emeterio (26') i Montoro (50')

Gorka Sagués Oscoz, del col·legi basc

Matx corresponent a la jornada 17 del campionat de lliga de Segona Divisió disputat al Nou Estadi de Tarragona amb la presència de 8.625 espectadors