Del Bosque abraçant Rubén Almazán

El Nàstic, present al programa El Hormiguero amb LaLiga Genuine

El programa presentat per Pablo Motos va sorprendre els futbolistes de LaLiga Genuine aquest cap de setmana amb la visita de Vicente del Bosque

El Hormiguero, programa de televisió d’Antena 3, ha ofert avui dimecres un reportatge sobre la cita de LaLiga Genuine que es va produir el passat cap de setmana a la Ciudad Deportiva Fundación Rayo Vallecano, seu de la primera part de la tercera fase de la competició que actualment viu la seva segona temporada. L’espai televisiu presentat per Pablo Motos va decidir donar una sorpresa als jugadors del torneig agrupant un gran nombre d’espectadors que van donar color i ambient a les graderies de les instal·lacions.

Visita sorpresa de Vicente del Bosque

Vicente del Bosque, exseleccionador i exentrenador i exjugador del Real Madrid, era el convidat del programa d’avui i van acordar prèviament que el ja extècnic de Salamanca realitzés una visita sorpresa als futbolistes de LaLiga Genuine. Del Bosque, sensibilitzat amb la causa després de tenir un dels seus tres fills amb Síndrome de Down, va compartir una estona amb els jugadors i va aprofitar per enviar-los uns missatges contundents: «El futbol és molt senzill però el principal és jugar i divertir-vos, tot i que també hi ha un punt de competició. A tots ens agrada guanyar però no passa res si perdem, així que cal admetre la derrota. Tothom té dret a jugar al futbol, us estimem molt a tots», sentenciava l’extècnic de 68 anys.

 

El Nàstic, força present en el reportatge

El conjunt grana és un dels que més presència té en el reportatge. La Marta i la Cèlia, jugadores del Nàstic Genuine, van ser entrevistades per l’equip del programa d’Antena 3, sent animades des de la graderia amb bufandes i banderes del club presidit per Josep Maria Andreu. Fins i tot el mateix Vicente del Bosque, quan rep una abraça de Rubén Almazán, el reconeix de trobades anteriors i li diu «ja et conec a tu, no?». No hi ha cap mena de dubte que el Nàstic, com a pare de la competició, té un pes especial en el torneig. I aquests fets són conseqüència de la millor feina feta mai i que perdurarà sempre.