El públic ha pogut tornar després de molts mesos a veure futbol en directe al Nou Estadi de Tarragona

El Nou Estadi de Tarragona canvia de nom gràcies a un nou patrocinador

El canvi de denominació és fruit de l'acord entre el club grana i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

El camp del Club Gimnàstic de Tarragona es diu a partir d'ara Nou Estadi Costa Daurada, sent la primera conseqüència de l'acord que estan negociant el club grana i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. La nova denominació dels 'namings rights' del recinte s'ha presentat aquest dimarts en un acte a les instal·lacions de la Partida Budallera.

En la trobada, hi han pres part el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i la presidenta del Patronat de Turisme la Diputació, Meritxell Roigé. També hi ha estat present l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ja que cal recordar que el Nou Estadi és propietat municipal des de l'any 1986, quan l'Ajuntament el va comprar per ajudar el Nàstic a eixugar el milionari deute que acumulava l'entitat.

El Nou Estadi Costa Daurada, que el passat 2 de febrer va celebrar el seu primer mig segle de vida, estrenarà la seva nova denominació aquest pròxim dissabte a la tarda en el partit entre el Nàstic i l'Atlético Sanluqueño.

Satisfacció per l'acord amb el nou nom

La presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé, ha explicat que «aquesta és una gran oportunitat per posicionar la Costa Daurada a un dels mercats emissors més importants per a la destinació, gràcies a la visibilitat i al ressò mediàtic d’una competició que es disputa a tot l’Estat espanyol».

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha afirmat que «personalment estic molt content, no només com a alcalde, sinó com a nastiquer, que l’estadi s’associï amb una marca del territori». El batlle ha afegit que l'opció escollida és «la que més es vincula amb l’esport, el turisme i el potencial que té la ciutat i el territori». 

Finalment, el president grana, Josep Maria Andreu, s'ha mostrat il·lusionat d’aquesta nova aliança amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. «És un orgull per la nostra entitat ser partícips de la promoció turística de la Costa Daurada per tots els indrets de l’Estat on juga l’equip», ha manifestat Andreu.

Costa Daurada, destinació del turisme esportiu 

La Costa Daurada compta amb dues destinacions de turisme esportiu certificades per l’Agència Catalana de Turisme: Salou i Cambrils. En aquest sentit, la destinació és, alhora, un referent en el conjunt de Catalunya i l'acord amb el Nàstic de Tarragona és un pas més per aconseguir aquest impuls de marca.

Cal recordar que la Costa Daurada ha vinculat el seu nom a diversos esdeveniments esportius en els darrers temps, com el patrocini de la sisena etapa de la Volta a Catalunya, que es disputarà dissabte vinent; el World Padel Tour, celebrat la passada setmana a Reus; o la vinculació amb el Manchester City femení.