Javier Ribelles durant un entrenament del Gimnàstic de Tarragona

El Nàstic renova el migcampista Javier Ribelles per una temporada

El jugador valencià ha acceptat la proposta del club grana després de no arribar a un acord amb un equip madrileny

El Nàstic ha anunciat aquest divendres a la tarda la renovació del migcampista valencià Javier Ribelles fins al 30 de juny de 2022, més una temporada opcional. Així, el jugador continuarà almenys un curs a Tarragona i vestirà la samarreta grana en l'estrena de l'equip a la 1a RFEF. Ribelles, de 29 anys, va arribar al Nou Estadi el gener de 2020 procedent de l'Unionistas de Salamanca.

En un primer moment, la decisió del migcampista era sortir del Nàstic i fitxar per un equip madrileny, tot i que finalment no va arribar a un acord. La passada temporada, el renovat jugador grana va disputar 12 partits de lliga regular i dos més durant la lligueta d'ascens, marcant un gol.

En la temporada 2019/2020, que va acabar suspesa per la pandèmia, no va debutar, ja que es va lesionar només arribar a Tarragona.

Fran Miranda podria sortir del Nàstic

Javier Ribelles, que actualment està de vacances, formarà la sala de màquines del Nàstic juntament amb Fullana —que continua de la passada temporada—, Óscar Sanz —que probablement pujarà del filial—, Pedro del Campo —que acaba d'arribar de l'Olot— i dos fitxatges que encara resten per tancar.

El que podria sortir del Nou Estadi és Fran Miranda. El migcampista, que va renovar el passat mes de març, estaria buscant equip.