Imatge de l''skyline' de PortAventura

Nick Calathes, jugador del Barça de bàsquet, se salta el confinament per venir a PortAventura

El Barça va confinar preventivament tota la plantilla fins aquest dimarts

Nick Calathes, jugador de la secció de bàsquet del Barça, hauria d'estar confinat a casa seva, com la resta dels seus companys d'equip, després que l'entrenador, Saras Jasikevicius, i dos membres del cos tècnic, hagin donat positiu en coronavirus recentment. Ara bé, lluny de seguir la mesura de prevenció, Calathes s'ha saltat la quarantena en més d'una ocasió i ha vingut a passar el dia a PortAventura.

Lluny de complir amb les mesures dictades pel mateix Barça de quedar-se confinat a casa seva, Nick Calathes va venir aquest diumenge, 4 d'octubre, a les nostres comarques per passar un dia d'allò més familiar a PortAventura. El jugador no va passar desapercebut i van ser diverses les persones que el van reconèixer i que fins i tot van demanar-li fer-se una foto amb ell. 

Segons sembla per informacions emeses per altres mitjans, com 'La Vanguardia', el jugador nord-americà no s'ha saltat el confinament tan sols una vegada, i asseguren que aquest dilluns estava prenent alguna cosa en una terrassa de Barcelona, a prop de la plaça de Francesc Macià.

Segons el protocol de l'Eurolliga, un jugador que ha donat positiu hauria d'estar en quarantena dues setmanes, com a mínim, i no podria tornar a jugar fins que dos tests seguits donessin negatiu. En cas d'haver-hi un positiu, els membres de l'equip s'han de fer dues proves PCR, però no és obligatori que es faci quarantena. Ara bé, el Barça va decidir confinar tota la plantilla de manera preventiva fins aquest dimarts, quan els jugadors s'han de sotmetre a una altra prova PCR per descartar nous positius a la plantilla i poder continuar amb els partits que l'equip tenia programats, el pròxim contra el Zenit de Sant Petersburg.