Les oficines del CF Reus, novament en boca de tothom

El desgavell al CF Reus s'incrementa amb un nou comunicat que demana ajuda

El comunicat ha estat penjat a les xarxes del club roig-i-negre sota l'etiqueta d'«oficial» però internament ningú se'n fa responsable | Poc després, ha estat esborrat del compte però l'han tornat a penjar

Nou capítol surrealista de la dramàtica situació que viu el CF Reus Deportiu. Per si no n'hi hagués prou amb els comunicats mal redactats a cop de Twitter amb els quals Clifton Onolfo es comunica, aquest matí de divendres, 7 de juny, un nou comunicat ha aparegut a les xarxes socials oficials del club reusenc, i tot i que pocs minuts després ha estat esborrat, ja havia corregut com la pólvora entre els aficionats. El despropòsit d'aquest nou escrit rau en el fet que ningú sap d'on ha sortit i com ha arribat a les xarxes socials oficials del CF Reus.

Segons ha pogut saber TarragonaDigital, l'administrador concursal —màxim responsable del club ara mateix— hauria demanat als tècnics de comunicació l'accés a les xarxes del club, però sobre aquest comunicat assegura no saber-ne res, motiu pel qual ha estat eliminat. L'escrit és una crida a la desesperada per intentar 'salvar' el club, redactat en castellà, anglès i fins i tot xinès. Demana que qualsevol inversor interessat en poder mantenir el CF Reus a Segona divisió B o el filial a Tercera Divisió ho faci saber a través d'una adreça de correu electrònic —mal escrita al comunicat—. 

El més estrany, però, és que el text està signat pels treballadors del club i ha estat penjant sota l'etiqueta de 'Comunicat oficial', tot i que actualment només queden dues persones treballant amb normalitat a les instal·lacions roig-i-negres. La resta d'extreballadors i l'administrador concursal, afirmen no saber-ne absolutament res del comunicat. La surrealista situació s'ha incrementat quan després que fos esborrat, ha tornat a aparèixer a les xarxes socials del CF Reus. Un lamentable capítol més, doncs, de la situació descontrolada i sembla que sense un camí clar que pateix el club reusenc.

Comunicat CF Reus.
Imatge del comunicat del CF Reus que ha estat eliminat. | TarragonaDigital