El Vendrell perd a la pista del cuer Alcoi

El CE Vendrell deixa escapar la possibilitat de sortir del descens després de perdre (3-2) a la pista d'un Alcoi que s'endú el triomf amb un gol a dos minuts del final

Vídeo resum de la derrota del CE Vendrell a la pista de l'Alcoy (imatges de Pagina66.com)

Pas enrere del CE Vendrell en la lluita per la permanència després de perdre per 3 a 2 a la pista del PAS Alcoy, cuer de la categoria que ha sumat la segona victòria de la campanya davant dels del Baix Penedès. Els homes dirigits per Gonzalo Medina han caigut de la forma més dolorosa possible: amb un gol en la recta final del matx que impedeix els roig-i-negres aproximar-se a la permanència i ara la zona de descens s'estreny més que mai.

Inici pèssim, reacció notable

El Vendrell començava el partit de forma molt negativa. Roc Llisà avançava l'Alcoi en el minut 4 i per donar moral a un equip que només havia sumat un triomf en onze jornades. La confiança dels locals augmentaria considerablement quatre minuts després i, novament, gràcies a un gol de Llisà. Amb el 2 a 0 en el marcador, el conjunt del Baix Penedès no tenia un altre remei que començar a arriscar-se per evitar una nova derrota.

La reacció dels roig-i-negres no s'ha fet esperar i Pellizzari retallava distàncies en l'electrònic en el minut 9. Amb un gol per sota en el marcador, el Vendrell ha buscat amb gana la porteria rival i no ha estat fins al minut 22 quan l'empat pujava al marcador gràcies a una jugada de Gerard Miquel. La igualada obria un període del matx amb extrema igualtat per als dos conjunts. Tot i els intents d'uns i altres, l'electrònic quedaria congelat fins a la recta final del duel.

El Vendrell ha patit la setena derrota de la campanya
El Vendrell ha patit la setena derrota de la campanya | Joan Alfons López

Una falta directa favorable a l'Alcoi després de la desena falta vendrellenca permetia al portuguès Renato Cordeiro enviar l'esfèric al fons de la xarxa tot i l'intent de Gerard Camps per evitar-ho. Faltaven menys de dos minuts per al final i el CE Vendrell no ha pogut reaccionar, consumant així la setena derrota de la temporada i no podent sortir de la zona de descens després de les punxades del Girona i el Sant Cugat. La pròxima cita dels del Baix Penedès, divendres vinent a les 21.00 hores davant l'Igualada.