El Calafell guanya el Girona i s’allunya del descens

El Calafell s’imposa al Girona (6-5) en un segon temps ple de gols i on el capità Sergi Romeu anota un triplet. L’equip trenca la mala ratxa

Vídeo resum del CP Calafell-Girona HC (6-5) amb imatges de Calafell.tv

El Club Patí Calafell torna a somriure després de guanyar el Girona per 6 a 5 en un duel on ha comès errades cares en el primer temps però on la contundent millora en la segona meitat ha permès al conjunt del Baix Penedès sumar una victòria que es resistia en les darreres cinc jornades amb un empat i quatre derrotes, aquestes darreres consecutives.

Massa errades verdes

El Calafell ha pagat cares les errades comeses en el primer temps. El conjunt dirigit per Jordi Esteva comença el matx amb el peu tort després de veure com el Girona aconseguia avançar-se en el minut 2. Una bola robada per Pelicano acabava amb un dos contra u que Palau aprofitava per enviar l’esfèric al fons de la xarxa en el segon pal. Els verds reaccionarien ràpidament i Romeu, en el minut 4, aprofitaria un doble refús del porter visitant Llaverola per empatar (1-1).

Malauradament abans del descans es cometrien dues errades que castigarien els del Baix Penedès. Després d’un primer quart d’hora de matx d’anades i tornades, els gironins trobarien el premi. Una sortida de bola defectuosa del Calafell acabava amb un atac visitant de tres jugadors contra el porter calafellenc Martí Serra. Palau, al segon pal, anotaria la seva segona diana en la jornada d’avui en el minut 17. Tres minuts després, Palazón robaria la bola en la seva pròpia pista per acabar anotant un gran gol.

El capità Sergi Romeu (dreta) ha marcat tres gols
El capità Sergi Romeu (dreta) ha marcat tres gols | Joan Alfons López

Bogeria al segon temps

El partit ha embogit en els segons 25 minuts de partit. I ho ha fet per afavorir al Club Patí Calafell. Els verds, que perdien per 1 a 3 en el temps de descans, han tardat sis minuts a capgirar l’electrònic. Sergi Romeu anotava el 2 a 3 en el minut 27 gràcies a una assistència de Joan Vázquez des de darrere de la porteria. El mateix Romeu feia el seu tercer gol del matí per empatar a tres de forma provisional amb un xut des del mig de la pista que s’ha colat per sota de Llaverola en el minut 29.

La bona dinàmica calafellenca tindria continuïtat en el minut 31. Sergi Torné se sumava a la festa i remuntava completament després de rebre una nova assistència de Vázquez. Era un 4-3 que duraria només tres minuts, el temps que ha necessitat el visitant Marc Palau per empatar amb un xut potent des del cercle central. Els locals no s’han rendit i Oriol Palau feia el 5 a  4 aprofitant una jugada individual de Torné. El Girona tornaria a contestar empatant (5-5) gràcies a Oriol Garcia amb una diana des de darrere de la porteria, gol que neutralitzaria Oriol Palau en el minut 41 per posar el 6 a 5.

En setze minuts del segon temps, el públic assistent havia vist set gols. I en els darrers nou ja no en veuria cap més, confirmant-se així la victòria d’un Calafell que s’allunya del descens. Els de Jordi Esteva són desens ara amb 14 punts, sis més que la zona de descens que marca el Sant Cugat, el Vendrell, el Girona i el Vic amb tots ells acumulant vuit punts. La pròxima cita verda serà dissabte vinent a les 20.15 hores visitant la pista de l’Alcoy, el primer conjunt que se salvaria de perdre la categoria.