El Reus Deportiu Miró segueix invicte després d’empatar a la pista del Liceo

El Reus Deportiu Miró empata a la pista del Liceo (4-4) i manté la condició d’invicte a l’OK Lliga. Un gol del Liceo dècimes de segon després del xiulet final, el gran ensurt

Vídeo resum del Deportivo Liceo-Reus Deportiu Miró (4-4) amb imatges de HockeyGlobal

El Reus Deportiu Miró ha sortit viu de la pista del Liceo després d’empatar (4-4) un duel que ha pogut guanyar amb una mica més d’encert, versió que també sostindrà el conjunt gallec que ha vist com un gol fora del temps reglamentari no li ha permès sumar els tres punts i consolidar-se en una segona plaça que segueix com estava: possessió del Liceo però amb els reusencs empatats a punts (29).

Inici dolent amb gran reacció

El Reus Deportiu Miró s’ha vist obligat a remar contra corrent ben d’hora. El conjunt dirigit per Jordi Garcia ha encetat l’encontre patint la qualitat de Sergi Miras. L’exdavanter del Vendrell ha realitzat una mitja volta en la frontal per, amb un bon xut, inaugurar l’electrònic en el minut 2 del primer temps. Els ganxets, que viatjaven a la Corunya amb el repte d’intentar l’assalt a la segona plaça, veien complicada la fita quan Dava Torres ampliava l’avantatge gallec en el minut 13 després d’una gran jugada individual d’Edu Lamas.

Els roig-i-negres estaven obligats a reaccionar si volen sortir del Palacio de los Deportes de Riazor, com a mínim, conservant la condició d’invicte en la categoria. I ha estat pensar-ho i fer-ho. Tiago Rafael s’estrenava com a golejador reusenc un minut després per posar el 2 a 1 gràcies a una assistència de Marc Julià que el veterà portuguès ha transformat amb una precisa aixecada de bola. I quasi sense temps per pair l’alegria, Àlex Rodríguez ha tornat a deixar una perla partint des de la seva pista, retallant Malián i aconseguint l’empat en el minut 14.

Julià la fa grosa

L’intens i atractiu primer temps ha tingut continuïtat en la segona meitat. I el Reus Deportiu Miró ha sucat ben aviat tot i que ha hagut de remuntar. El Liceo tornava a avançar-se en el marcador gràcies a un gran xut d’Edu Lamas des del mig de la pista en el minut 27. Els de Jordi Garcia havien de reaccionar novament i ho han fet per la porta gran. Marc Julià aprofitava una jugada individual d’Àlex Rodríguez per la banda dreta per batre Malián en el minut 30 i fer el 3 a 3. I quan el matx podia entrar en un període d’igualtat total, ha arribat la desena falta del Liceo.

La falta directa favorable al Reus Deportiu Miró ha estat un regal massa llaminer com per a desaprofitar-lo. Marc Julià, aixecant la bola amb una aparent extrema facilitat, ha aconseguit batre el porter dels gallecs per situar el conjunt ganxet per primer cop per davant en l’electrònic. Malauradament els de Jordi Garcia no han pogut mantenir el resultat favorable i el Liceo ha empatat en el minut 40 amb una nova jugada individual de Sergi Miras.

El duel ha arribat amb equilibri al marcador fins al final, tot i que abans el conjunt reusenc ha hagut de suar per mantenir-se invicte. La desena falta del Reus arribava a 35 segons del final però Di Benedetto no ha pogut transformar la gran ocasió gallega. Un final que hauria estat un altre si el Liceo, que ha marcat el 5 a 4, ho hagués fet en el temps reglamentari i no unes dècimes de segon després del xiulet final. La pròxima cita del Reus Deportiu Miró serà dissabte vinent a les 21.00 hores amb un dels partits més importants del campionat: el clàssic davant el Barça.