El Vendrell ha sumat la quarta victòria de la campanya

Victòria sense història del Vendrell contra el Burguillos

El conjunt vendrellenc goleja (1-9) a la pista del Burguillos Extremadura i suma la quarta victòria en cinc partits. El Vendrell puja a la tercera plaça amb dotze punts

El Vendrell ha sumat la quarta victòria de la campanya | CE Vendrell

El Club d’Esports Vendrell ha guanyat amb extrema comoditat a la pista del Burguillos Extremadura després d’imposar-se per 1 a 9 en un encontre sense història. El 0 a 0 inicial es trencava en el primer minut de partit gràcies a Gerard Miquel. El 0 a 2 no arribaria fins al minut 10, obra del jove Jan Escala. Miquel tornaria a repetir en el minut 13 amb un 0 a 3 que es trencaria després que Iker Cid veiés una targeta blava i el local Garcia transformés la falta directa davant Álvaro Shehda en el minut 17.

L’encert en la bola aturada local també rebria resposta dels del Baix Penedès. Una blava per Amendolagine acabava amb  l’1 a 4 de Necchi en el minut 19. No ha estat fins al segon temps quan el marcador s’ha disparat. Jan Escala feia l’1 a 5 en el minut 33 i Necchi, quan faltaven vuit minuts per al final, feia un 1 a 6 que aniria acompanyat de l’1 a 7 d’Escala  (minut 44), l’1 a 8 de Xavi Crespo en el minut 47 i el definitiu 1 a 9, novament obra d’Escala, en el minut 48.

Els quatre gols de l’exjugador del Reus Deportiu l’ha convertit en un dels jugadors més destacats d’un duel que deixa el Vendrell en la tercera plaça amb dotze punts, superant el Sant Cugat  que ha perdut el seu compromís a la pista de l’Alcobendas, que comanda la classificació de la mà de l’Alcoi amb tretze punts. La pròxima cita dels del Baix Penedès serà el pròxim diumenge a les 12.30 hores rebent precisament l’Alcobendas madrileny en un dels duels més atractius de la jornada sis de l’OK Lliga Plata.