Oliver va passar diners del CF Reus a una empresa seva i de Laporta abans de deixar de pagar

Joan Oliver va transferir diners del CF Reus a una empresa seva i de Laporta just abans de l’inici de la crisi roig-i-negra. Onolfo i el seu equip, davant més problemes

Segueix sortint la pols amagada sota l’estora del CF Reus. El club roig-i-negre va veure com el passat estiu el seu mandatari Joan Oliver traspassava diners procedents de LaLiga per al CF Reus cap a una empresa liderada per ell mateix i l’expresident del Barça Joan Laporta per liquidar deutes pendents just abans de donar-se inici a la crisi del club que va tancar les aixetes dels pagaments als treballadors i als jugadors a partir del mes de setembre.

 

Així ho explica SER Catalunya afirmant que Oliver va transferir els darrers 300.000 euros que va rebre de l’estament presidit per Javier Tebas cap a l’empresa Core Store SL, gestionada per Oliver i Laporta. Un moviment que es va realitzar quan el club ja mantenia deutes anteriors amb diferents empreses, quedant aquestes en un segon pla i veient com els interessos de l’aleshores màxim mandatari del club passaven al davant.

Retorns de prèstecs

Oliver, desaparegut en combat, reconeix entre bambolines que aquests diners pertanyien al retorn d’un préstec. Aquest argument és el que també fa servir per demanar ara al CF Reus Deportiu una xifra propera als 1.230.000 euros, dada que va revelar públicament el nou president Clifton Onolfo el passat dijous després del comunicat públic dels treballadors de l’entitat. Segons la SER, Core Store SL seguiria reclamant 700.000 euros, xifra que es veuria sumada a la llarga llista de proveïdors existents.

Uns creditors que compten amb pagaments pendents tan contundents com 400.000 euros a l’empresa Garden Tona, 300.000 euros a Nautalia pel que fa als viatges realitzats principalment pel primer equip, uns 250.000 euros a l’empresa de material esportiu Kelme i moltes més empreses i particulars que tenen comptes pendents de diferent consideració: des d’uns 1.500 euros pel que fa a treballs per a la pàgina web fins a deutes de 10.000 euros cap amunt. A més, tal com informa SER Catalunya, hi ha deutes amb altres clubs de futbol com amb el FC Barcelona (2.700 euros), el Llagostera (6.000 euros) i el Benfica (30.000 euros).

 

També et pot interessar: