Olmo no se’n refia i Domínguez s’abona a l’optimisme sobre el futur del CF Reus

Jesús Olmo i Juan Domínguez, capitans del CF Reus, parlen després del partit on defensen el seu compromís amb l’entitat des de dos punts de vista sobre el futur

Jesús Olmo i Juan Domínguez, capitans del CF Reus,  han sortit a parlar davant dels mitjans de comunicació després del partit per analitzar l’empat contra el Numancia i l’actualitat extraesportiva que envolta l’equip. Després que en els darrers encontres l’únic futbolista ganxet que ha parlat ha estat David Querol, dos dels capitans s’han posat davant dels micròfons per treure pit del rendiment en els dos darrers encontres i pronunciar-se sobre les seves situacions personals.

 

ÀUDIO: Escolta les paraules de Jesús Olmo

 

 

Olmo no se’n refia i no es fa il·lusions

Jesús Olmo ja ha vist trencat el recipient de l’optimisme. El veterà futbolista roig-i-negre, aquell que acumula més temps en el vestidor després de les sortides de Fran Carbia i Èdgar Badia, ha estat sincer quan ha estat preguntat per com veu el futur del club i les opcions de venda existents: «Sóc realista, era optimista abans però després de tantes mentides, ara sóc realista». El barceloní explica que «volíem que se solucionés tot des d’un principi, van marxar cinc jugadors i seguim amb la mentalitat de quedar-nos i seguir competint però amb un mínim que ens permeti afrontar-nos als rivals en la màxima igualtat possible».

Olmo, que afirma que «ens arriba poca o zero informació, sabeu més vosaltres (periodistes) que els mateixos jugadors», assegura estar a l’espera de la solució perquè «és impossible acabar la segona volta amb dotze». A més, ha aprofitat per demanar unió i carregar novament contra la gestió de Joan Oliver: «Això és el Reus, sempre esperar al final per solucionar-ho o no, estem acostumats. Jo volia que em paguessin si hi anava a haver una solució total per inscriure, fitxar i que tothom cobrés. Volíem solució total». Sobre la polèmica amb el tècnic a principis de setmana, Olmo ha afirmat que «vam veure coses on no n’hi havia, ràpidament vam demanar disculpes al mister, estem amb ell al 100%, la culpa només és d’Oliver, no ens enfrontarem entre nosaltres, que ho solucioni ell».

 

ÀUDIO:  Escolta les paraules de Juan Domínguez

 

Domínguez fa una declaració d’intencions

També ha parlat Juan Domínguez. Després de quatre partits d’absència en la titularitat, el gallec ha tornat a l’onze i ho ha valorat de forma positiva: «Tenia ganes de tornar a sortir de titular. He entrenat amb normalitat, estava cada cap de setmana disponible, la meva disposició és la mateixa des de l’any i mig que porto al club». El migcampista defensa el seu vincle professional i personal amb el club: «Si això se soluciona, vull seguir aquí. Vaig signar per tres temporades i vaig confiar en el projecte».