Apareixen pintades contra Joan Oliver a l’Estadi Municipal

Pintades, un ninot penjat i un cartell de ‘Se vende’ apareixen a una de les façanes de l’Estadi Municipal abans de la manifestació contra Oliver a les 11.00 hores

 

El dia a les instal·lacions del CF Reus Deportiu comença mogut després que hagin aparegut a primera hora del matí un parell de pintades, un ninot penjat de la façana i diversos cartells de ‘Se vende’ que anteriorment han estat utilitzats per demanar la venda del club a Joan Oliver. L’empresari barceloní és el centre de les protestes vandàliques després d’escriure’s en una de les façanes de l’Estadi Municipal un parell de pintades amb el text ‘Oliver muérete’ i ‘No al futbol modern’. A més, les pintades van acompanyades d’un ninot penjat pel coll que es troba a una de les tanques exteriors de les instal·lacions municipals.

 

No és el primer cop

L’aparició de pintades a l’Estadi Municipal en contra de Joan Oliver i la seva gestió no és el primer cop que es produeix. Hores abans del partit dels reusencs contra el Córdoba també van produir-se pintades amb esprai a les instal·lacions roig-i-negres, coincidint a les hores prèvies d’una manifestació que va aplegar quasi 300 seguidors una hora i 30 minuts abans de l’inici del matx. Avui, abans de la roda de premsa de Joan Oliver a partir de les 12.00 hores, la situació es tornarà a repetir.

Manifestació d’urgència a les 11.00 hores

Després que el club ganxet convoqués durant la tarda d’ahir una roda de premsa on Joan Oliver oferirà les explicacions que cregui adient després d’un nou lamentable capítol de la crisi roig-i-negra, la massa social del CF Reus s’ha mobilitzat a correcuita mitjançant les xarxes socials per organitzar una manifestació exprés que està convocada a les 11.00 hores als exteriors de l’Estadi Municipal. S’espera que un nodrit grup de seguidors es concentri al carrer per mostrar el seu malestar amb la gestió de Joan Oliver. La manifestació començarà a les 11.00 hores i s’espera que s’allargui fins que comenci la compareixença de premsa del màxim mandatari dels reusencs a les 12.00 hores.