Les fortes pluges han afectat l'esport del Camp de Tarragona

Les pluges suspenen el Reus-Barça i diferents entrenaments

Les fortes pluges que afecten especialment les Terres de l'Ebre i el Baix Camp provoquen la suspensió del Reus-Barça d'hoquei per goteres al Palau. El Nàstic altera la seva agenda de cara a l'entrenament de dimecres

Les fortes pluges que han caigut aquest vespre a les Terres de l'Ebre i el Baix Camp amb especial intensitat han provocat afectacions en el desenvolupament de l'esport del Camp de Tarragona. La principal alteració s'ha produït al Palau d'Esports del Reus Deportiu on s'ha hagut de suspendre el partit contra el FC Barcelona, corresponent a la jornada 5 de l'OK Lliga 2019-2020. La contundència de l'aiguat i el millorable estat del sostre del pavelló han provocat una sèrie de goteres que han mullat la pista, impedint el correcte desenvolupament d'un encontre que no s'ha arribat a iniciar. Els àrbitres han decidit ajornar l'encontre i els dos clubs no s'han oposat, quedant suspès un encontre que haurà de trobar una nova data per disputar-se.

Amb previsió havia treballat una Fundació Futbol Base Reus que ja havia ajornat els entrenaments dels equips de futbol 7 d'aquesta tarda, mentre que el Nàstic s'ha vist obligat a canviar d'ubicació pel que fa a l'entrenament de dimecres. En lloc de fer-lo a les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou, s'exercitarà a les 10.30 hores a les instal·lacions de l'Estadi Municipal de la Pobla de Mafumet.