L'Europa celebra un dels gols del triomf

La Pobla cau golejada i els juvenils segueixen sense salvar-se

Jornada negativa la viscuda per al futbol base del Nàstic i del CF Reus amb una doble derrota grana i un empat insuficient del juvenil ganxet

L'Europa ha aconseguit una victòria molt contundent a la Pobla de Mafumet | CE Europa

El cap de setmana per al futbol base més professional del Nàstic i del CF Reus no passarà al record de la campanya pels bons resultats i per allò que implica. Al factor de veure com el CF Reus B Cambrils no competia perquè li tocava descansar pel format de la lliga, cal afegir que cap dels tres conjunts que s’ha vestit de curt ha estat capaç de sumar un triomf. És més, el CF Pobla ha caigut golejat contra l’Europa, el juvenil grana ha perdut contra el líder i el juvenil reusenc s’ha de conformar amb un empat.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

El CF Pobla, golejat a casa

La pitjor notícia del cap de setmana ha estat la golejada en contra que ha patit el CF Pobla de Mafumet a l’Estadi pobletà davant l’Europa. Els tarragonins han caigut per 0 a 4, encaixant així la tretzena derrota de la campanya. El visitant Gabi avançava els barcelonins en el minut 6 del primer temps i la Pobla responia al quart d’hora de joc enviant una pilota al travesser. No ha estat fins al segon temps quan Èric aconseguia ampliar diferències per fer el 0 a 2 en el minut 57.

Amb la Pobla buscant el gol que l’introduís al matx, l’Europa ha fet el 0 a 3. En el minut 75, una falta lateral executada per Prats ha anat a parar al cap d’Alberto per sentenciar el triomf visitant. En el minut 86 els visitants tancaven la golejada amb una diana d’Eloi. Aquest resultat deixa els pobletans en la tretzena plaça amb 41 punts.

La Pobla ha patit la derrota més contundent de la temporada a casa
El CF Pobla ha patit la tretzena derrota de la temporada | CE Europa

Els juvenils tenen la permanència a tocar

La jornada 28 del grup tercer de Divisió d’Honor Juvenil podia haver donat la permanència matemàtica al Nàstic de Dani Vidal i al CF Reus de Javi Robles. Malauradament no s’han produït les combinacions de resultats necessàries, tot i que ha estat el conjunt grana qui ho ha fregat amb la punta dels dits. Els grana han perdut per 0 a 1 contra el Real Zaragoza, líder intractable de la categoria. Tot i la derrota, els nastiquers s’haurien salvat si el Nàstic Manresa no hagués empatat en el minut 95 un partit que perdia contra El Olivar. El Nàstic és ara setè amb 34 punts, cinc per sobre de la zona mortal de la lliga quan queden sis punts en joc. No és matemàtica però la continuïtat tarragonina a la categoria és virtual.

Pel que al Juvenil A del CF Reus, els ganxets van poder empatar (0-0) contra el Cornellà, ara quart classificat de la lliga. L’empat reusenc i l’empat del Nàstic Manresa deixa la zona de descens a la mateixa distància que abans de començar la jornada: a tres punts. Els del Baix Camp són desens amb 32 punts i la zona de descens queda en 29. Tres punts de distància quan falten dos encontres. Tot i que no és tan virtual com la del Nàstic,  la continuïtat ganxeta a la categoria sembla encarrilada, tot i que no val a badar tenint en compte el calendari restant pels de Javi Robles: visitar el camp de l’Europa (cinquè) i rebre el líder (i que podria ser ja campió la pròxima setmana) Zaragoza.