Jordi Oribe ha vist novament porteria

El CF Reus B protesta i guanya i el CF Pobla cau contra el quart

Jornada intersetmanal a Tercera Divisió amb una victòria reusenca i una derrota pobletana. Nou acte de protesta del CF Reus B Cambrils

Jordi Oribe ha tornat a marcar | CF Reus

La jornada 33 de Tercera Divisió, que s’ha disputat de forma intersetmanal aquest dimecres, s’ha saldat amb una victòria i una derrota. El triomf l’ha protagonitzat el CF Reus B Cambrils, que tot i les inclemències extraesportives segueix rendint i ha guanyat per 1 a 2 al camp del Castelldefels. La derrota ha estat pel CF Pobla, qui ha ensopegat al camp de l’Atlètic Horta (1-0) i veu trencada la dinàmica de quatre jornades sense perdre.

El CF Reus B, nova protesta i nova victòria

El CF Reus B Cambrils ha guanyat per 1 a 2 al camp del Castelldefels i ha sumat la tretzena victòria de la temporada. Els ganxets han tornat a imposar-se a les adversitats extraesportives que pateixen i s’han endut els tres punts del camp barceloní en un duel que han dominat des del minut 10. Víctor Miranda, exjugador del filial roig-i-negre, avançava el CF Reus B amb un gol en pròpia porteria. Una centrada de Martí era desviada cap al seu porter pel defensa. El bon inici ganxet ha tingut continuïtat amb un contundent domini que s’ha traduït amb un pal i una clara ocasió d’Enri en el minut 24.

El domini reusenc ha tingut premi en forma d’ampliació de marcador en el minut 68 gràcies a Jordi Oribe. Una falta lateral executada en curt ha anat a parar per un Oribe que, dins de l’àrea, ha aconseguit batre el porter local per fer el 0 a 2. El local Bilbao en el minut 75 aconseguiria reduir diferències amb un gran xut després d’un corner, fent l’1 a 2 a un quart d’hora del final del matx. D’aquesta manera, el Reus B suma una nova victòria, acumula 49 punts a la classificació i torna a demostrar sobre el terreny de joc que es troben molt per sobre dels seus dirigents. L’equip d’Albert Company ha tornat a protestar per la situació que travessen realitzant un minut de vaga després del xiulet inicial. El conjunt i el públic local l’han respectat, com ja és habitual en cada duel dels del Baix Camp.

El CF Pobla perd contra el quart

El CF Pobla de Mafumet no ha pogut sorprendre l’Atlètic Horta i ha vist trencada la seva bona ratxa de bons resultats després de perdre per 1 a 0 al camp del quart classificat, últim equip que jugaria ara la promoció d’ascens a Segona Divisió B. El filial del Nàstic ha aconseguit mantenir l’empat inicial fins al segon temps, quan el local Lledó ha inaugurat el marcador amb el primer i darrer gol del matx. Era el minut 62 i, tot i que quedaven 28 minuts per al final, la Pobla no ha aconseguit empatar i ha patit la tretzena derrota de la campanya. Aquest resultat deixa els grana a la tretzena plaça amb 43 punts, quinze punts més que la zona de descens a Primera Catalana.