La Pobla perd al camp de L'Hospitalet i el CF Reus B al camp del Martinenc

El CF Pobla perd al camp de L'Hospitalet i el Reus B ho fa al camp del Martinenc

El Reus B ha patit la tercera derrota consecutiva
El Reus B ha patit la tercera derrota consecutiva | Reus B

Jornada per oblidar a Tercera Divisió. La setena cita del campionat de lliga s'ha saldat amb una doble derrota per als dos representants del Camp de Tarragona. El CF Pobla, filial del Nàstic, ha caigut per 2 a 0 al camp del CE L'Hospitalet mentre que el CF Reus B Cambrils ha ensopegat en la visita al camp del Martinenc per 2 a 1.

Segona derrota pobletana

El CF Pobla de Mafumet ha perdut per 2 a 0 al camp del Centre d'Esports L'Hospitalet. El filial nastiquer no ha pogut evitar la segona ensopegada consecutiva i ha caigut contra un dels rivals més favorits per aconseguir l'ascens a Segona Divisió B. El matx al Camp de Futbol Municipal de L'Hospitalet de Llobregat s'ha començat a tòrcer en el minut 38. El local Manu Expósito avançaria l'equip que entrena Xavi Molist. No ha estat fins al segon temps quan els riberencs han ampliat diferències mitjançant el mateix jugador.

El filial grana ha intentat la reacció però no ha pogut veure porteria, encaixant així la segona derrota seguida de la campanya. Aquest resultat deixa la Pobla en la sisena plaça amb onze punts i esperant a recuperar els bons resultats diumenge vinent a les 12.00 hores a casa contra el Santfeliuenc.

Imatge prèvia a L'Hospitalet-CF Pobla
Imatge prèvia a L'Hospitalet-CF Pobla | CE L'Hospitalet

Tercera derrota seguida del Reus B

El CF Reus B Cambrils no ha pogut extreure res positiu de la seva visita al camp del Martinenc. El tècnic ganxet Albert Company ha patit les importants baixes d'Adrià Arjona, Rubén Enri i Martí Vilà, convocats amb el primer equip, i el conjunt local se n'ha aprofitat. Així i tot, Forgas avançava el Reus B en el minut 32. Malauradament l'alegria ha durat poc. Set minuts després era el local Roland Garrós qui empatava per permetre que David López, en el minut 44, completés la remuntada en cinc minuts de diferència.

S'ha buscat l'empat en el segon temps però aquest no s'ha materialitzat i el Reus B consuma la tercera derrota seguida, quedant en la catorzena plaça amb set punts. Diumenge vinent a les 18.00 hores i contra el Figueres a Cambrils, nova oportunitat per intentar tornar al camí dels punts.