Imatge d'un partit del Circuit Pretemporada Movistar celebrat l'any 2018 al Palau d'Esports de Tarragona

El Palau d'Esports de Tarragona recupera l'activitat amb la Lliga Catalana ACB AON

Els dies 20 i 21 de setembre es podrà veure bàsquet del màxim nivell a l'equipament tarragoní

El Palau d'Esports Catalunya acollirà aquest mes de setembre el seu primer gran esdeveniment esportiu. Després d'esdevenir punt neuràlgic en la campanya de vacunació de la Covid-19, l'equipament tarragoní recupera la seva funció principal i ho fa per la porta gran.

Els dies 20 i 21 de setembre serà la seu de les semifinals i la final de la 43a Lliga catalana ACB AON, en la qual hi prendran part el BAXI Manresa, el Barça, el Bàsquet Girona i el Joventut de Badalona. Seran dues jornades de bàsquet del màxim nivell que es podran veure també en directe pel canal Esport3.

Les semifinals es disputaran el dimarts 20 de setembre i enfrontaran el BAXI Manresa amb el Joventut de Badalona i el Barça amb el Bàsquet Girona. Els guanyadors d'aquests partits es disputaran el títol l'endemà, el dimecres 21 de setembre.

Actualment ja hi ha venuts el 81% dels abonaments per viure en directe aquest espectacle esportiu. Tenen un preu de 10 euros per als membres dels clubs de la ciutat i 20 per al públic general i inclouen els tres partits. Els interessats poden comprar la seva entrada en aquesta pàgina web.

Una setmana de màxims a Tarragona

L'alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, ha volgut recalcar que aquest esdeveniment se celebra «en plena Santa Tecla» i ha assegurat que serà un «atractiu més» per visitar Tarragona en unes dates molt especials. «Durant dies serem epicentre esportiu i festiu del país» ha sentenciat.

Per la seva part, el president de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Adil, ha volgut destacar el «gran nivell de les instal·lacions, és un espai genial i molt adient. Té tots els condicionants perquè sigui un èxit».

Durant la presentació d'aquest esdeveniment esportiu, la consellera d'Esports ha anunciat que l'EMT oferirà un servei de bus gratuït a tothom qui tingui un abonament per assistir-hi. El servei estarà en funcionament el dia 20 des de les 16.00 fins a les 23.00 hores i el dia 21 a partir de les set de la tarda.