Josep Maria Andreu durant una junta general del Nàstic de Tarragona

El president del Nàstic Josep Maria Andreu presenta la dimissió com a vocal de la RFEF

Ha mostrat el seu total descord en l'organització i el desenvolupament del play-off d’ascens a Segona Divisió A

El malestar per l'actuació arbitral en el partit per l'ascens a LaLiga SmartBank entre el Vila-real B i el Gimnàstic de Tarragona encara cueja i ja comporta reaccions. L'entitat grana ha volgut mostrar la seva disconformitat i ho ha fet mitjançant el seu president.

El Nàstic, en un comunicat oficial, ha informat que el president de l'entitat, Josep Maria Andreu, ha presentat formalment la renúncia com a vocal de la junta directiva de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF)

Un anunci que arriba després dels fets succeïts a l'Estadi de Balaídos de Vigo. En aquest, Josep Maria Andreu ja va avançar als mitjans de comunicació les seves intencions.

Una decisió que s'ha confirmat aquest dilluns mostrant el seu total descord en l'organització i el desenvolupament del play-off d’ascens a Segona Divisió A, tant a dins com fora del terreny de joc.

El president de l'entitat grana ja va manifestar la seva renúncia durant aquest passat diumenge, al president de la RFEF, el Sr. Luis Manuel Rubiales Béjar; i al president de la FCF i vicepresident de la RFEF, el Sr. Joan Soteras Vigo.

Després d'aquesta primera manifestació, aquest dilluns 13 de juny, s’ha traslladat formalment aquesta dimissió immediata del càrrec de vocal de la junta directiva de la RFEF.