El Nàstic visita el Tenerife per guanyar i enganxar-se a la permanència

El Nàstic jugarà diumenge a l’Heliodoro Rodríguez López del Tenerife amb l’objectiu de sumar la segona victòria com a visitant i apropar-se a la zona de salvació

El Nàstic, cuer amb setze punts, visita un dels primers equips que aconseguiria la permanència a la categoria: un Tenerife que té 22 punts. Si els grana volen optar a aconseguir la salvació a finals de temporada, han de començar a guanyar partits amb més regularitat i aquests, contra rivals directes, són d’aquells que valen quatre punts. Així és que els homes entrenats per Enrique Martín buscaran diumenge a les 18.00 hores a l’Heliodoro Rodríguez López la segona victòria lluny de Tarragona d’aquesta campanya contra un equip que tota la poca fortalesa d’aquesta campanya la té davant el seu públic després d’únicament perdre un partit de deu al seu estadi.

Villanueva titular i retorn de Tete a la convocatòria

Enrique Martín ha convocat divuit jugadors per aquest matx i ha deixat a Tarragona per decisió tècnica a Omar, Dumitro, Cadamuro i Josua, per lesió ho han fet án López, Ramiro Guerra, Sebas Coris i Viti  i per sanció Fali i Abraham. Aquestes absències provocaran el debut d’inici de Villanueva i no es descarta la titularitat de Tete Morente a la banda esquerra de l’atac.

Tenint en compte aquestes circumstàncies, un possible onze del Nàstic seria el format per Bernabé sota pals, defensa per Jiménez, Villanueva, Djetei i Salva amb Imanol i Thioune al centre del camp, Pipa i Tete per les bandes i Barreiro i Suárez en la punta d’atac. Barrada, últim fitxatge, encara no estarà a disposició d’Enrique Martín.

 

Tete Morente va acabar expulsat a Málaga (17 de novembre) i des d'aleshores ha estat dos mesos sense comptar amb Martín | ElDesmarque Málaga

El Tenerife no vol fallar

Tot i que els canaris no han guanyat cap partit com a visitant, els futbolistes dirigits per José Luís Oltra només han perdut un duel com a local. La fortalesa davant el seu públic és notòria i en aquest encontre hauran de lluitar contra diverses absències: Mauro Dos Santos, Chilunda, Aitor Sanz i Camille. Les principals novetats es troben en Lasso, Coniglio i Racic, tres fitxatges que podrien començar a gaudir de minuts.

Els blanc-i-blaus, que només han guanyat un dels últims sis partits, podrien apostar per un onze format per Dani Hernández a la porteria, defensa per Héctor, Alberto, Jorfe i Cámara amb un centre del format per Milla i Undabarrena, bandes per Suso i Montañés amb Naranjo i Malbasic com a futbolistes més ofensius.

Varón Aceitón, a xiular

Santiago Varón Aceitón serà l'encarregat de dirigir el matx entre el Nàstic i el Tenerife. El col·legiat balear, acompanyat dels assistents Rafael Rodríguez i Javier García, ja ha dirigit onze partits aquesta temporada amb un balanç de tres victòries locals, quatre empats i quatre triomfs forans. Als grana els va xiular aquesta campanya en la derrota al camp de l’Albacete (2-0).