Raül Agné, Josep Maria Andreu i Sergi Parés, durant la presentació de l'entrenador de Mequinensa

Raül Agné arriba al Nàstic amb l'objectiu «d'estar a dalt»

El tècnic de Mequinensa ha estat presentat aquest dilluns a Tarragona

Raül Agné ja exerceix com a entrenador del Nàstic, després de ser presentat aquest dilluns al migdia, en un acte a la nova pista de pàdel de les instal·lacions grana. El president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, i el director esportiu de l’entitat, Sergi Parés, han estat els encarregats de donar la benvinguda a l’entrenador de Mequinensa, que ha signat contracte fins al 30 de juny de 2022.

Raül Agné, en les seves primeres declaracions, ha explicat que «em fa molta il·lusió ser aquí perquè crec que vinc a un gran club, un dels més importants de Catalunya i que no fa gaire estava a LaLiga». El tècnic de Mequinensa ha afirmat que «vull que la gent que vingui al camp s’identifiqui amb el que veu, que vegi un equip que serà competitiu, que intentarà jugar a camp contrari, agressiu, dinàmic i vertical».

El nou entrenador grana ha assegurat que és conscient que s'ha «d'intentar estar a dalt», mentre que ha conclòs afirmant que «per sobre de tot, vull que la gent vegi un equip que vol guanyar». Sobre la plantilla, Agné ha dit que «l'equip té un bon bloc, una bona plantilla», alhora que ha afegit que s'ha de reforçar «quatre o cinc posicions», tot i que «encara ho estem valorant».

El president Andreu ha manifestat que «considerem que és l’entrenador ideal pel projecte del Nàstic, per la seva experiència i capacitat». En aquest sentit, cal recordar que el Nàstic jugarà la pròxima temporada a la Primera RFEF, la categoria hereva de la Segona B.