El CF Reus perd els jugadors que van denunciar

Èdgar Badia, Fran Carbia, Vitor Silva, Shaq Moore i Mikel Villanueva queden alliberats dels seus contractes

Lliures. Els jugadors que van denunciar el CF Reus Deportiu el passat 20 de desembre acaben de veure aprovades les seves denuncies i queden alliberats dels seus contractes. Fa uns minuts que ha finalitzat la reunió de la Comissió Paritària de LaLiga i l'AFE i aquests han determinat que els futbolistes no han rebut l'ingrés de les nòmines pendents i queden alliberats dels seus contractes els jugadors que van acollir-se al procediment abreujat. Dels set futbolistes pendents de pagament, cinc es van acollir a l'extinció de contracte: Èdgar Badia, Fran Carbia, Vitor Silva, Shaq Moore i Mikel Villanueva.

Dos no ho van fer per diferents motius. El primer és el cas de Jesús Olmo, qui ara ha iniciat el procediment abreujat i el seu cas quedarà resolt el pròxim 8 de gener. L'altre cas és el de David Querol que, tot i que en un principi s'ha informat des de Madrid que no havia denunciat i seguiria jugant amb l'equip, finalment ha presentat la mateixa denúncia que Olmo. La decisió ha estat comunicada als afectats tot i que encara no s'ha fet oficial per part de LaLiga i l'AFE. Ambdós estaments ho publicaran pròximament mitjançant el corresponent document. 

El CF Reus es queda amb, de moment, dotze jugadors

Després de les baixes d'aquest matí, la plantilla del CF Reus queda formada per tretze futbolistes. Els onze que ja estaven al corrent de pagament després de la primera ronda de denúncies i un David Querol i un Jesús Olmo que les acaben d'iniciar i que no es resoldran fins al pròxim 8 de gener, fet que podria els esportistes permetre jugar el pròxim diumenge 6 contra el Málaga. Ara bé, dels tretze futbolistes sortints de la suma, un no pot jugar: Karim Yoda. El club ganxet s'ha posat al dia econòmicament amb el francès però aquest no pot jugar perquè no està inscrit. Per tant, el CF Reus tindria dotze jugadors amb fitxa professional per visitar La Rosaleda, xifra que es podria reduir a deu si les denúncies d'Olmo i Querol són acceptades el dimarts 8 de gener.