El Reus Femení celebrant el títol i l'ascens al balcó de l'Ajuntament de Reus

El Reus Femení celebra el títol de lliga i l'ascens a Primera

Les futbolistes, el cos tècnic i els directius han estat rebuts a l'Ajuntament de Reus

El primer equip femení de la Fundació Futbol Base Reus  es va proclamar campió de lliga aquest cap de setmana en guanyar al Nàstic en el primer derbi femení de la història que es jugava a l'Estadi Municipal. Una temporada històrica on s'aconseguia un dels grans objectius que es van marcar: l'ascens.

L'equip dirigit per Marc Mestres es va endur el derbi amb un treballat 5 a 0 contra el Nàstic. D'aquesta manera s'assolia matemàticament el campionat de lliga de Segona Divisió i l'ascens a Primera.

Després d'aquesta victòria i la posterior celebració de l'equip a l'Estadi Municipal, aquest dilluns l'Ajuntament de Reus, l'alcalde Carles Pellicer ha rebut al Palau Municipal al primer equip femení de la Fundació Futbol Base Reus, el cos tècnic i els directius de l'equip, amb motiu de l'ascens.

En l'acte també ha participat el regidor d'Esports, Pep Cuerba, i altres regidors i regidores del Govern. L'alcalde ha pronunciat al Saló de Plens unes paraules de reconeixement a l'equip i els ha lliurat una placa commemorativa de reconeixement pel seu mèrit esportiu. 

Finalment, l'equip ha sortit al balcó de pedra del Palau Municipal per a saludar i celebrar l'ascens de categoria.

Recepció institucional per l'ascens i títol de lliga del Reus Femení a l'Ajuntament
Recepció institucional de l'equip | Aj. Reus

Una temporada per emmarcar

Un dels objectius principals s'ha complert. L'ascens a primera ja és una realitat i ara queda tancar la temporada amb l'últim partit al camp del CE La Plana Femení, al Camp Municipal de Santa Bàrbara.

El pas de les jugadores roig-i-negres ha estat ferm durant tot el campionat. A falta d'un partit, han aconseguit 21 victòries, 1 empat i una derrota, amb un balanç de 126 gols a favor i 16 en contra.

Tot i això, no ha sigut una temporada fàcil per a les de Marc Mestres. Els entrebancs van arribar en dues jornades consecutives —la vuit i la nou— en empatar al camp del Vilanova i la Geltrú i perdre a casa contra El Morell. 

Després de perdre aquests punts, el Reus Femení es va aixecar i seguir en pas ferm fins aquests moments convertint tots els partits en victòries.