CN Reus Ploms

El CN Reus Ploms tanca el centenari rememorant les revetlles reusenques al club

L’entitat ganxeta tanca els actes del centenari amb una revetlla a la pista de patinatge i hoquei del Pavelló Joan Sirolla amb més d’un centenar de persones

El Club Natació Reus Ploms ha posat punt final als actes del seu centenari amb la celebració d’un sopar de gala realitzat a la pista de patinatge i d’hoquei del Pavelló Joan Sirolla. L’entitat ganxeta, fundada el 1918 i que tanca els homenatges a la seva fundació després de quelcom més d’un any, ha celebrat aquest divendres a la nit una revetlla on ha reunit més d’un centenar de persones entre directius, treballadors, socis, esportistes del club, familiars d’històrics esportistes i personalitats diverses de la ciutat de Reus. L’esdeveniment, que ha comptat amb l’actuació musical en directe de l’Orquestra Costa Brava, ha buscat recuperar les històriques revetlles que es realitzaven al club en el passat per tancar un emotiu homenatge en el centenari. El sopar va donar inici més tard de les 22.00 hores i l’esdeveniment es va allargar fins entrada la mitjanit amb diferents actes com un homenatge als socis més veterans i als més joves del club plomista.

El president Guinjoan, satisfet

Isidre Guinjoan, president del Club Natació Reus Ploms, ha valorat molt satisfet tots els actes del centenari realitzats durant els darrers mesos un cop aquests ja han quedat enrere: «El centenari ha anat molt bé i seguirem treballant per empènyer i fer un segon centenari. M’agradaria fer un agraïment ampli a tots aquells que ens han fet un reconeixement pels 100 anys a nivell esportiu i institucional», reconeixia el màxim responsable de l’entitat plomista. Guinjoan ha volgut separar el vessant esportiu de l’institucional.

 

El sopar es va realitzar a la pista de patinatge i hoquei del Pavelló Joan Sirolla
El sopar es va realitzar a la pista de patinatge i hoquei del Pavelló Joan Sirolla | Joan Alfons López

Pel que fa al primer, recorda que «hem tingut campionats d’Espanya de natació, una final de Catalunya d’hoquei i altres esdeveniments. Hem tingut molta participació de gent de la casa i d’espectadors, quelcom interessant per donar visibilitat». Sobre el segon, el president reconeix estar «molt content amb reconeixements com la medalla de la ciutat, encendre la tronada, el detall del COE, el premi centenari de l’esport català, etc. És un gran honor per tots haver gaudit de tot plegat». Òbviament no ha volgut deixar enrere l’esforç de tota la gent del club que ha fet aquest centenari possible: «Agrair sobretot als socis i sòcies, amics i treballadors que han passat pel club que han aconseguit fer-lo arribar a aquest centenari i que ens han donat l’empenta per seguir vestint la samarreta del club durant 100 anys més».

El llibre del centenari, present per a qui el volgués comprar
El llibre del centenari, present per a qui el volgués comprar | Joan Alfons López

Una de les taules del sopar de gala per tancar el centenari del Ploms
Una de les taules del sopar de gala per tancar el centenari del Ploms | Joan Alfons López

 

CN Reus Ploms
CN Reus Ploms | Joan Alfons López