Rubén Llanos torna al Serrallo per formar part del primer equip

Rubén Llanos torna al CBT

El conjunt dirigit per Berni Álvarez tanca la primera incorporació amb el retorn del jove i prometedor Rubén Llanos, jugador format al planter cebetista des d’infantil

Rubén Llanos torna a casa. El jove jugador de bàsquet tarragoní de 18 anys ha tancat el seu retorn al Club Bàsquet Tarragona i s’ha convertit en el primer fitxatge de la temporada 2019-2020 i el quart jugador confirmat de la plantilla que començarà la temporada el pròxim 22 de setembre. Llanos, format a la base de l’Ibersol CBTdes de l’etapa d’infantil fins al primer any de júnior, va abandonar la disciplina del Serrallo el passat estiu direcció a Montpellieur (França) per continuar els seus estudis després que el que ha estat fins ara el seu entrenador francès l’hagués observat en un torneig de bàsquet disputat a Barcelona.

Reforç fet a casa

Amb l’arribada de Llanos, el CBT reforça la posició de base-escolta. Després de competir durant una temporada en la màxima categoria sub18 del bàsquet francès, el tarragoní torna al Serrallo per ser «el més complet possible per ajudar el màxim a l’equip, aportar en tots els aspectes del joc», ha assegurat el mateix Llanos. El club, que defineix l’esportista com un «jugador molt intens, tant en atac com en defensa», també dona a conèixer més paraules del nou reforç blau: «Tornar al CBT i al primer equip tot el que el club m’ha ensenyat des de petit».

El base-escolta afirma tornar al club «amb molta motivació i amb molta il·lusió. Després d’un any fora tenia clar que volia tornar a Tarragona pel bàsquet i volia fer-ho al CBT. Tinc moltes ganes de començar la temporada i fer-ho bé». L’arribada de Rubén Llanos es converteix en la quarta cara de l’equip per a la campanya 2019-2020 després de les renovacions de Dani i David Fernández i Dani Tugores. S'esperen més novetats en els pròxims dies abans de l'inici de la pretemporada a mitjans d'agost.