Una imatge d'un partit entre el Nàstic i l'Espanyol

El Girona FC substitueix el RCD Espanyol en el XII Trofeu Ciutat de Tarragona

Es jugarà el dissabte 7 d'agost, a les 20 hores

El XII Trofeu Ciutat de Tarragona s'havia de jugar aquest dissabte al Nou Estadi. El Gimnàstic de Tarragona s'havia d'enfrontar al RCD Espanyol, però el conjunt perico ha notificat la impossibilitat de disputar el partit. 

Això és perquè la plantilla blanc-i-blava està patint nombroses absències per Covid-19. En les últimes hores, s'ha notificat un nou positiu entre els components de la plantilla i staff, a més d'un altre ser contacte estret. 

El partit amistós de pretemporada contra el conjunt perico, que s'havia de jugar a les 20 hores, s'ha suspès per aquest motiu.

Tot i això, el Gimnàstic de Tarragona ha volgut agrair al RCD Espanyol la seva predisposició a jugar el Trofeu Ciutat de Tarragona. D'aquesta manera desitja una ràpida recuperació als membres de la seva plantilla afectats per la Covid-19.

El Girona FC, substitueix l'Espanyol

Després de suspendre el partit amb el RCD Espanyol, el Nàstic ja té rival pel XII Trofeu Ciutat de Tarragona. El Girona FC jugarà contra el conjunt de Raül Agné al Nou Estadi, el pròxim 7 d'agost, a partir de les 20 hores. 

Els socis nastiquers de la temporada 2020-2021 i també els del nou curs 2021-2022, que hagin efectuat una nova alta o renovat el carnet en les primeres setmanes de la campanya d’abonaments, podran gaudir del partit al Nou Estadi.

L’aforament de l’estadi per aquest partit queda pendent de l’aprovació per parts dels organismes públics pertinents. Un cop autoritzada la xifra, s’informarà del procediment a seguir. El guanyador del partit entre els conjunts dirigits per Raül Agné i Míchel  s’adjudicarà el Trofeu Ciutat de Tarragona d’aquesta temporada.