Victòries juvenils i un únic empat per als filials del Nàstic i del CF Reus

El Juvenil A del Nàstic i del CF Reus trenquen la mala dinàmica de resultats, mentre que cap dels filials pot sumar el triomf

Dues victòries, un empat i una derrota, balanç de la jornada | EDC

El 2019 no ha pogut començar millor per als equips juvenils del Nàstic i del CF Reus. Ambdós conjunts, que acumulaven onze jornades sense guanyar, han encetat l’any aconseguint dos triomfs que els permeten recuperar el somriure. Pel que fa als filials, el Reus B Cambrils ha sumat un punt al camp del Vilafranca mentre que el CF Pobla ha perdut per 0 a 1 en la recta final del matx i ha acumulat la tercera derrota consecutiva.

Els juvenils, les alegries de la jornada

Els Juvenil A del Nàstic i del CF Reus han començat l’any per la porta gran. Els tarragonins han guanyat per 3 a 2 El Olivar i han sumat els tres punts després d’onze jornades sense fer-ho. Els jugadors entrenats per Dani Vidal han sumat el triomf davant el cuer i ascendeixen a la vuitena plaça amb 24 punts, tres més que un CF Reus de Javi Robles que també ha sumat una victòria després d’onze jornades sense fer-ho.

En el cas ganxet, els del Baix Camp s’han imposat al Girona per 1 a 0 i acumulen ja 21 punts a la classificació, ocupant l’onzena plaça. La pròxima cita d’ambdós conjunts serà com a visitant: el CF Reus visitant el Barça i el Nàstic jugant al camp del Manacor.

Empat i derrota dels filials

A Tercera Divisió, el CF Reus B Cambrils ha empatat (1-1) al camp del Vilafranca gràcies a un gol d’Enri en el minut 53 de partit. Els locals s’han avançat en el minut 7 de la primera meitat amb un gol de Rosillo però els d’Albert Company han pogut equilibrar l’encontre. Enri, present ahir en el matx del primer equip contra el Numancia i peça clau en l’empat reusenc, ha tornat a ser important en el seu encontre. Amb aquest punt, els reusencs són vuitens amb 35 punts i se situen a cinc de la promoció d’ascens.

Pel que fa a la Pobla, el filial del Nàstic ha patit la tercera derrota consecutiva després de caure per 0 a 1 contra el Granollers en un encontre que s’ha decidit en els darrers instants de partit. Un gol del visitant Civil ha sentenciat el duel després que durant els 90 minuts, el porter grana Arturo hagi aturat un penal que finalment no ha servit per evitar la derrota. Amb aquest resultat, els pobletans se situen a la quinzena plaça amb 26 punts.