Gris final d’any per als filials i per als juvenils del Nàstic i del CF Reus

Cap dels quatre equips ha pogut tancar l’any 2018 amb un triomf. Els roig-i-negres han empatat mentre que els grana han caigut derrotats

Futbol, mitgetes
El 2018 no acaba de la millor manera possible | EDC

La darrera jornada esportiva pel que fa al futbol més professional de la base del Nàstic i del CF Reus no ha acabat de la millor manera possible. El bàndol més afavorit ha estat el ganxet després de sumar dos empats mentre que el grana ha patit dues derrotes.

El CF Reus allarga la ratxa, la Pobla perd a Terrassa

La jornada 21 del grup cinquè de Tercera Divisió ha acabat amb una nova jornada sense perdre del CF Reus B Cambrils. Els roig-i-negres han empatat (0-0) i ja suma tretze partits sense conèixer la derrota. Els homes entrenats per Albert Company han plantat cara a un L’Hospitalet que ha acabat la darrera cita de l’any alçant-se a la primera posició amb 42 punts, deixant el Reus B a la cinquena posició amb 34 punts. Malauradament, el punt no ha estat suficient per conservar la quarta posició per culpa de la derrota del CF Pobla al camp del Terrassa.

Els pobletans han perdut per 2 a 0 contra un Terrassa que ara és el quart classificat amb 36 punts. Els tarragonins han sumat una nova jornada sense guanyar com a visitant i veuen com, després dels resultats del cap de setmana, està més pròxim el descens que les places de promoció d’ascens. Un gol de David Coromines en el primer minut de partit i un Daisuke en el minut 69 ha desequilibrat la balança cap al conjunt egarenc. La Pobla acaba l’any amb 26 punts a la tretzena plaça.

Derrota grana i punt roig-i-negre a la Divisió d’Honor Juvenil

La jornada 18 del grup tercer de Divisió d’Honor Juvenil ha acabat amb una golejada adversa i un empat. El Nàstic ha caigut per 5 a 0 a la pista del FC Barcelona i veu allargada així la ratxa sense guanyar a onze partits contra un Barça que puja a la segona plaça i empata amb la primera posició del Zaragoza (38 punts). Els nastiquers, amb 21, queden situats a la desena posició. Per la seva banda, el Juvenil A del CF Reus ha extret un punt del camp del Nàstic Manresa (1-1). Aquesta també és l’onzena jornada sense vèncer per un juvenil reusenc que se situa a la dotzena posició amb 18 punts.