Doble derrota dels filials per començar el 2019

El CF Reus B Cambrils perd contra el Santfeliuenc i diu adéu a la gran ratxa com a invicte mentre que el CF Pobla cau al camp del Llagoster, líder, per 3 a 1

Futbol, mitgetes, recurs
Dolent inici d'any pels dos representants del futbol del Camp de Tarragona a Tercera | Joan Alfons López

Inici d’any per oblidar dels filials del CF Reus Deportiu i del Nàstic de Tarragona al grup cinquè de Tercera Divisió. Ambdós equips han caigut derrotats en els primers encontres del 2019. El CF Reus B Cambrils ha vist tallada la seva ratxa de bons resultats després de caure per 1 a 2 contra el Santfeliuenc mentre que el CF Pobla ha estat superat per 3 a 1 al camp del Llagostera.

Final de la ratxa roig-i-negra

El CF Reus B Cambrils no ha pogut allargar la seva ratxa de tretze jornades sense perdre després de veure’s superat pel Santfeliuenc (1-2). Malgrat que el resultat final ha estat contrari, els reusencs s’avançaven ben aviat en el marcador. Gori López anotava l’1 a 0 aprofitant una centrada de Ribeiro en el minut 2. L’inici no podia ser millor, tot i que tres minuts fatídics abans del descans ho han capgirat tot. Dani Parra, porter del Juvenil A, debutava aquest cap de setmana amb els ganxets per l’absència de Chechu Grana, ja un habitual en el primer equip després de la sortida d’Èdgar Badia.

Precisament Parra es convertiria en protagonista del primer temps quan aturava un penal en contra en el minut 24. Malauradament no ha pogut mantenir la victòria al marcador quan Bello  feia l’empat en el minut 38 i Collado capgirava l’electrònic en el minut 41 per posar un 1 a 2 que ja no es mouria de l’electrònic. Amb aquesta derrota, la cinquena de la temporada, el CF Reus B Cambrils es queda a la setena plaça amb 34 punts.

Derrota grana al camp del líder

El CF Pobla ha caigut derrotat per 3 a 1 al camp del Llagostera, líder del grup cinquè de Tercera Divisió. Els grana segueixen sense sumar tres punts lluny de casa després de veure com Jiménez feia l’1 a 0 en el minut 12  i Medina ampliava diferències en el minut 32. El visitant Cissé retallava distàncies en el marcador en el minut 52 però l’exdefensa del Nàstic Lucas Viale sentenciava en el minut 71 amb el 3 a 1 definitiu. Aquest marcador deixa el CF Pobla a la quinzena plaça amb 26 punts, veient com el descens s’apropa i la zona alta de la taula s’allunya encara més.

La pròxima cita d’ambdós equips serà el pròxim diumenge 13 a les 12.00 hores  quan el CF Reus B Cambrils visiti el camp del Vilafranca i el CF Pobla jugui a l’Estadi pobletà a la mateixa hora contra el Granollers.