Tres triomfs i una derrota per als filials i els juvenils del Nàstic i el CF Reus

El filial del Nàstic guanya a Cerdanyola per 0 a 2 mentre que el filial del CF Reus ensopega al camp del San Cristóbal (2-1)

Jordi Oribe ha estat el golejador del migdia per al CF Reus B | CF Reus

La jornada per al futbol base més professional del Nàstic i del CF Reus ha començat amb una de freda i una de calenta. La bona notícia la protagonitza un CF Pobla de Mafumet que ha sumat la tercera victòria seguida guanyant al camp del Cerdanyola per 0 a 2 mentre que la part més negativa és l’ensopegada del CF Reus B Cambrils, que ha perdut per 2 a 1 al camp de San Cristóbal.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Nou de nou per a la Pobla

El CF Pobla de Mafumet confirma la gran ratxa de resultats després d’imposar-se per 0 a 2 al camp del Cerdanyola. L’equip que dirigeix Alberto Gallego ja havia guanyat els dos darrers partits contra el Santfeliuenc (2-3) i contra el Vilafranca (1-0) i buscaven a Cerdanyola continuar amb la reacció per arribar als 40 punts a la classificació. La igualtat ha marcat els primers 20 minuts d’encontre fins que els pobletans han aconseguit obrir la llauna. Corria el minut 27 quan Joel Marín, qui tornava a l’equip després d’un partit de sanció, inaugurava el marcador.

Els locals no han llançat la tovallola i han collat una Pobla que ha vist com durant part del segon temps els de Cerdanyola dominaven. Però quan més pròxim semblava l’empat, ha arribat la sentència grana. Novament Joel Marín aconseguia batre el porter local Dani del Rio en el temps de descompte per sentenciar amb el 0 a 2 que permet a la Pobla situar-se amb 40 punts a la tretzena plaça, distanciant-se a quinze del descens i situant-se a deu de la promoció d’ascens.

La Pobla durant una acció del matx
El CF Pobla suma la tercera victòria seguida | Cerdanyola FC

El CF Reus B punxa en el primer temps

El CF Reus B Cambrils no ha pogut extreure res de positiu de la seva visita al camp del San Cristóbal després de perdre per 2 a 1 un partit que s’ha posat molt coll amunt en els primers 45 minuts. Concretament per culpa de dos gols que el conjunt dirigit per Albert Company ha encaixat en el primer temps. Els ganxets, que es presentaven al duel després d’empatar contra el Prat el passat cap de setmana a l’Estadi, volien fer bo el punt al camp d’un rival directe. El duel s’ha començat a torçar en el minut 16, quan el local Álex Alba aconseguia la primera diana de l’encontre. Víctor Morales, en el minut 39, ampliaria diferències en un marcador que ja no es capgiraria.

Els roig-i-negres han intentat marcar el primer gol en el seu compte golejador per posar-se dins de l’encontre i tenir marge per aconseguir l’empat. La diana ha arribat però malauradament ho ha fet en el darrer minut de temps reglamentari. Jordi Oribe anotava el 2 a 1 en el minut 89 i, tot i que l’àrbitre ha afegit quatre minuts, no ha estat temps suficient per empatar. Amb aquesta derrota, el CF Reus B Cambrils baixa a la novena plaça amb 45 punts, a cinc de la promoció d’ascens i 20 per sobre del descens.

Doble victòria juvenil

Pel que fa al Juvenil A del Nàstic i del CF Reus, la victòria ha acompanyat els dos equips. Els grana han guanyat per 2 a 1 un Cornellà que acumulava dinou jornades sense perdre. L’equip entrenat per Dani Vidal aconsegueix així trencar la dinàmica de tres jornades sense vèncer imposant-se un dels rivals més en forma del torneig. Amb aquests tres punts, el juvenil grana ascendeix fins a la vuitena posició amb 33 punts, sis més que la zona de descens que marca el Casablanca amb 27 punts.

D’altra banda, el Juvenil A del CF Reus també ha sumat tres punts. Ho ha fet guanyant per 2 a 1 el Penya Arrabal, tercer equip per la cua i que aspira a la permanència. Els roig-i-negres, que han jugat a l’Estadi Municipal, sumen ara 31 punts a la classificació, situats en la desena posició. L’equip de Javi Robles acumula quatre jornades sense perdre i quan falten quatre jornades per finalitzar la temporada, l’equip es troba quatre punts per sobre del descens.